Tokmanni
Brändit

Aikooko tuoreruokapuoltaan kehittänyt Tokmanni haastaa S-ryhmän, Keskon ja Lidlin elintarvikemyynnissä? Näin kauppa kommentoi

5.3.2021 13:10
Toni Rajamäki
Tokmannilla on jo 14 myymälää, joissa myydään tuore-elintarvikkeita.

Tokmanni on lisännyt viime vuosina tuore-elintarvikkeita myyvien myymälöidensä määrää. Nykyään tuoreruokaa myydään 14 Tokmanni-myymälässä.

Tällä hetkellä Tokmanni on keskittynyt useiden myymälöidensä uudistamiseen. Yksi uudistuksen kokenut myymälä on Järvenpään Tokmanni, joka on jo aiemmin myynyt tuoreruokaa kuivien elintarvikkeiden rinnalla. Uudistuksessa Järvenpään myymälän ruokaosasto sai muun muassa paistopisteen sekä kasvatti tuotetarjontaansa.

Panostuksista herääkin kysymys, aikooko Tokmanni kehittää tosissaan tuoreruokapuoltaan ja lähteä taistelemaan samoista apajista S-ryhmän, Keskon ja Lidlin kanssa? Tokmannin viestintäpäällikön Maarit Mikkosen mukaan näin ei ole kuitenkaan käymässä.

–  Ei ole. Tokmanni ei ole pelkästään ruokakauppa, vaan tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita liittyen esimerkiksi kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin, pukeutumiseen, kodin sisustukseen sekä siivoukseen ja kunnostukseen, Mikkonen luettelee MarkkinointiUutisille.

– Järvenpään ruokaosaston tuotetarjontaa on räätälöity paikallisten asiakkaiden tarpeisiin, ja valikoimia täydennetään jatkossakin asiakkaiden toiveiden ja ostokäyttäytymisen mukaisesti.

Tokmannilla on lähes 200 myymälää, joten suurin osa niistä ei myy tuoreruokaa. Mikkosen mukaan tilanne voi kuitenkin muuttua.

– Kartoitamme jatkuvasti tilannetta sekä seuraamme tarkasti asiakastarpeita ja kilpailutilannetta.

Onko tällä hetkellä tiedossa uusia myymälöitä, joiden tuotevalikoimaan lisätään tuoreruokaa?

– Näköpiirissä ei ole uusia avauksia.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)