Toimistot

Aava & Bangin toimitusjohtaja vaihtuu: Vilja Laaksonen korvaa tehtävässä Pete Okkosen

Okkosen pesti päättyy viiden vuoden rupeaman jälkeen.
Kuva:
Jussi Judin
Aava & Bangin toimitusjohtaja vaihtuu: Vilja Laaksonen korvaa tehtävässä Pete Okkosen

Markkinointitoimisto Aava & Bangin toimitusjohtaja vaihtuu vuodenvaihteessa. Yritys tiedottaa, että nykyisen toimitusjohtajan Pete Okkosen saappaat perii Vilja Laaksonen, joka toimii vielä toimiston liiketoimintajohtajana.

Okkosen nykyinen rupeama Aava & Bangin toimitusjohtajana on kestänyt kohta viisi vuotta. Yrityksen omistajiin kuuluva Okkonen oli tehtävästä välillä pois, mutta palasi toimitusjohtajaksi vuonna 2017.

Okkonen aloittaa vuodenvaihteen jälkeen Aava & Bangin markkinointi- ja myyntijohtajana. Laaksosen nimityksen ohella yritys valitsi uudeksi varatoimitusjohtajakseen Katja Asikaisen

– Aava & Bangin kasvustrategian keskiössä on työntekijä- ja asiakaskokemuksen yhdistelmä, jonka uskomme takaavan kasvun sekä asiakkaillemme että meille itsellemme. Toimitusjohtajan valinnassa painottui Viljan kyky viedä uusi strategiamme käytäntöön kokonaisvaltaisen viestintä- ja johtamisosaamisen kautta, Okkonen sanoo tiedotteessa.

Aava & Bang on tullut tunnetuksi työnantajabrändistään. Yritys on palkittu Suomen parhaana ja Euroopan kolmanneksi parhaana työpaikkana. Myös liiketoiminnalliset tulokset ovat olleet vakuuttavia, sillä yrityksen liikevaihto on tuplaantunut viimeisen kolmen vuoden aikana. Viimeisimmässä tilinpäätöksessä liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa.

– Aava & Bangin erityinen vahvuus on meidän työntekijöissä, jotka uskovat meidän visioon ja haluavat viedä sitä eteenpäin. Haluan osaltani vahvistaa tätä yhdessä onnistumisen kulttuuria ja rakentaa paremmasta sisäisestä viestinnästä meidän onnistumisen tukipilarin. Uskon siihen, että paras strategia on se, joka herää eloon arjessa, Laaksonen pohtii.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa