Toimistot

Vuoden viestintäkonsultti Jirimiko Oranen Netprofilen osakkaaksi

"Yhdessä Jirimikon kanssa olemme luoneet strategisten palvelujen valikoiman, josta saamamme asiakaspalaute on suorastaan hengästyttävää", sanoo yrityksen toimitusjohtaja Juha Frey.
Kuva:
Netprofile
Vuoden viestintäkonsultti Jirimiko Oranen Netprofilen osakkaaksi

Markkinointi- ja viestintätoimisto Netprofile on kutsunut Jirimiko Orasen osakkaakseen. Vuodesta 2020 lähtien yrityksessä työskennellyt Oranen palkittiin viime vuonna Finnish Comms Awardsissa Vuoden viestintäkonsulttina.

Aiemmin T-Media Relationsin toimitusjohtajana työskennellyt Oranen on palkittu työstään myös globaaleissa kilpailuissa, kuten European Excellence Awardsissa.

– Puolentoista vuoden aikana olemme vahvistaneet merkittävästi strategista kyvykkyyttämme ja strategiapalvelujemme metodiikkaa. Yhdessä Jirimikon kanssa olemme luoneet strategisten palvelujen valikoiman, josta saamamme asiakaspalaute on suorastaan hengästyttävää, toteaa Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey tiedotteessa.

– Jirin liittyminen osakkaaksi kertoo syvällisestä sitoutumisesta pitkäaikaiseen, asiakkaitamme hyödyttävään yhteistyöhön, hän jatkaa.

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään, markkinointiin ja kriisiviestintään erikoistunut konsulttiyritys. Netprofilen tuotteistettuja strategiapalveluja ovat muun muassa Impact Strategy -metodiikka suunnittelun tueksi, Crisis Lab -työkalut kriisiviestintään ja Coaching Clinic -konseptit yritysjohdon valmennuksiin. Tuorein lisäys strategisiin palveluihin on kyberkriisitilanteita ja niiden ennakointia varten kehitetty H72-hallintamalli.

– Asemamme uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten luottokumppanina on poikkeuksellisen vahva. Digitalisoituvassa todellisuudessa organisaatioiden tarpeet muuttuvat nopeasti. Olipa kyse vaikuttamisstrategioista, yrityskaupoista, kyberkriisien viestinnästä tai muutosviestinnästä, asiakkaidemme toimialan trendien ja liiketoiminnan dynamiikan ymmärrys ovat olennaisia menestystekijöitä, Oranen painottaa.

Orasen ohella Netprofilin osakkaisiin kuuluvat toimitusjohtaja Frey, Christina Forsgård, Essi Isomäki ja Maisa Enqvist.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa