Brändit

Vincitillä työskennellyt Anni Lehti on Suomen startup-yhteisön uusi viestintäpäällikkö

Lehdellä on yli 15 vuoden laaja ja monipuolinen kokemus viestinnästä ja sen eri osa-alueista.
Kuva:
Suomen startup-yhteisö
Vincitillä työskennellyt Anni Lehti on Suomen startup-yhteisön uusi viestintäpäällikkö

Anni Lehti on valittu Suomen startup-yhteisön uudeksi viestintäpäälliköksi. Lehti siirtyy startup-yhteisöön suomalaisesta teknologiayhtiö Vincitistä, jossa hän vastasi menestyksekkäästi yhtiön viestinnästä ja PR:stä.

Suomen startup-yhteisö on vuonna 2021 perustettu yhteisö, joka edistää startup- ja kasvuyhtiöiden asemaa. Sen jäseniin kuuluvat Supercell, Wolt, Relex, Aiven, Smartly, Supermetrics ja noin 200 muuta suomalaista kasvuyritystä, joiden joukossa on myös monia markkinoinnin alan toimijoita. Yhteisön hallituksessa istuvat muun muassa Woltin Miki Kuusi ja Supercellin Ilkka Paananen.

Lehdellä on yli 15 vuoden kokemus viestinnästä ja sen eri osa-alueista.

– Odotan innolla, että pääsen mukaan rakentamaan julkista keskustelua startupien ympärille ja vaikuttamaan yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin. Koen tärkeänä, että yhteisössä uskotaan yhdessä tekemisen voimaan ja uhkien sijaan nähdään mahdollisuuksia. Suomen startup-yhteisössä työskentelee huipputiimi ja odotan myös tutustumista startup-yhteisön jäsenyrityksiin, Lehti sanoo tiedotteessa.

– Olen erittäin iloinen saadessamme Annin mukaan joukkoomme vahvistamaan jo ennestään ammattitaitoisen tiimimme kokoonpanoa. Annin monipuolinen viestinnän osaaminen tulee tuomaan tekemiseemme entisestään vahvaa asiantuntemusta, sanoo puolestaan yhteisön toimitusjohtaja Riikka Pakarinen.

Aiemmin organisaation viestintää hoitanut Anna Brchisky siirtyy uuteen tehtävään yhteisön neuvonantajaksi.

Lue myös: Vincit on isoista yrityksistä Suomen paras työnantaja – mutta miksi, toimitusjohtaja Julius Manni?

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa