Toimistot

Ville Toriseva palaa tuttuihin maisemiin Omnicom Media Groupille

Kokenut markkinointialan ammattilainen on työskennellyt viime vuodet yrittäjänä.
Kuva:
Ville Toriseva palaa tuttuihin maisemiin Omnicom Media Groupille

Markkinointialalla ansioitunut Ville Toriseva palaa maailman suurimpiin mediatoimistokonserneihin kuuluvan Omnicom Media Groupin palvelukseen. OMG tiedotti asiasta keskiviikkona.

Viime vuodet yrittäjänä toiminut Toriseva liittyy osaksi OMG:n mediatoimistojen asiakkuustiimejä, jossa hän vastaa nykyisten asiakassuhteiden kehittämisestä sekä uusien asiakkuuksien hoitamisesta. OMG:n toimistoja Suomessa ovat mediatoimistot ToinenPHD, OMD Finland ja Heart & Science.

– Minun ja asiantuntijoidemme työnkuva on yksinkertainen: kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa markkinoinnin keinoin. Koska yritysten tarpeet toimivan markkinoinnin suhteen ovat moninaiset, on keinovalikkommekin varsin laaja. Näin ollen tiimimme koostuvat jatkossa sekä OMG:n että verkostojeni kautta löytyvistä eri osaamisalueiden ammattilaisista, sanoo Toriseva tiedotteessa.

Toriseva kuului Toinen Helsinki -toimiston perustajiin. OMG osti toimiston vuonna 2012, minkä myötä Toriseva siirtyi mediatoimistokonsernin palkkalistoille. Myöhemmin hän oli vielä perustamassa CEO Helsinki -toimistoa, joka myytiin Allerille vuonna 2017.

– Olemme äärimmäisen innoissamme mahdollisuudesta hyödyntää Torisevan laajaa osaamista ja verkostoa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä markkinoinnin keinoin, hehkuttaa Omnicom Media Group Finlandin toimitusjohtaja Teemu Neiglick.

Neiglickin mukaan OMG:llä on vahva kasvu päällä, ja yritys aikoo julkaista uusia isoja rekrytointeja tulevien viikkojen aikana.

– Meillä on nyt kyky ja mahdollisuus investoida markkinoinnin strategiseen osaamiseen, ja tämän tulemme nyt täysimääräisesti tekemään. Tulemme julkaisemaan lähiviikkoina useita senioritason rekrytointeja lisää.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa