Luovuus

Vastuunkantavat-ryhmä auttaa jälleen yhteiskunnalliseen hyvään tähtääviä suomalaisjärjestöjä ja -organisaatioita

Ryhmä perustettiin viime vuonna Sherpan 10-vuotisjuhlan kunniaksi.
Kuva:
Unsplash/Charles Deluvio
Vastuunkantavat-ryhmä auttaa jälleen yhteiskunnalliseen hyvään tähtääviä suomalaisjärjestöjä ja -organisaatioita

Markkinointitoimisto Sherpan 10-vuotisjuhlan kunniaksi perustettu Vastuunkantavat-ryhmä tekee paluun, tiedottaa Sherpa, joka toimii ryhmän vetäjänä.

Ryhmään kuuluu suomalaisia huipputoimistoja ja iso joukko freelancereita. Sherpan ohella toimistoista mukana ovat TBWA\Helsinki, SEK, Bob the Robot, Miltton, Nord DDB ja 358.

Vastuunkantavien ideana on tehdä pro bono -periaatteella työtä apua tarvitseville ja yhteiskunnalliseen hyvään tähtääville suomalaisjärjestöille sekä muille organisaatioille. Lisäksi ryhmä pyrkii toiminnallaan lisäämään ja juhlistamaan markkinointialan sisäistä yhteistyötä Suomessa.

Ryhmän jäsenet saavat vapaasti valita mieleisensä toimeksiannon ja aloittaa yhteistyön asiakkaan kanssa. Kaikki toimeksiannot ovat vapaasti nähtävissä Sherpan verkkosivuilla. Luovaa osaamista etsivät muun muassa Kehitysvammaliitto, Animalia, HELride Collective Ry, Pakolaisneuvonta ry ja Pidä Saaristo Siistinä ry. Yhteensä toimeksiantoja on 20.

– Koimme Sherpassa, että järjestöjen toimeksiantojen ja luovan alan tekijöiden yhdistäminen on Vastuunkantaville hyvä rooli. Tuomalla toimeksiannot julkisiksi, pystymme luomaan enemmän hyvää kuin ratkaisemalla yhden järjestön haasteen. Näin olemme myös tasapuolisempia ja annamme mahdollisuuden myös pienemmile järjestöille saada tukea, kertoo Sherpan luova johtaja ja perustajaosakas Tommi Kortesniemi tiedotteessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa