Toimistot

Vapa Median johtoryhmä kasvaa taas: monissa toimistoissa työskennellyt Katja Koivisto liittyy mukaan Business Directorina

1.9.2022 9:00
Toni Rajamäki
Vapan johtoryhmään nimitettiin kokemusta elokuussa.

Markkinointitoimisto Vapa Media on jälleen vahvistanut johtoryhmäänsä. Tällä kertaa mukaan hyppää monissa toimistoissa työskennellyt Katja Koivisto, josta tuli Vapan Business Director.

Toimiston johtoryhmään tuli elokuussa runsaasti kokemusta, sillä ennen Koivistoa mukaan liittyi Alison Morrison, josta tehtiin strategiajohtaja.

Koivisto on työskennellyt toimistojen lisäksi asiakaspuolella. Viimeisin kokemus löytyy markkinointitoimisto N2 Creativesta, ja aiemmin hän on ollut muun muassa 358:n ja McCannin leivissä.

– Vapalla on vahvaa sisällöistä ammentavaa markkinoinnin osaamista, johon uskon tuovani näkökulmaa muilta markkinointiviestinnän osa-alueilta. Tässä ajassa brändien on kyettävä luomaan avointa vuorovaikutusta kohderyhmiensä kanssa. Vapa tarjoaa ratkaisuja nimenomaan tähän tarpeeseen, Koivisto sanoo toimiston verkkosivuilla.

Vapan toimitusjohtaja Heli Hytönen on innoissaan Koiviston tuomasta kokemuksesta.

– Katjalla on mieletön kokemus asiakkuuksien ja asiakkuustiimien johtamisessa. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet, ja kaipasimme kokenutta ja näkemyksellistä tekijää rakentamaan Vapan kasvua yhdessä muun johtoryhmän kanssa. Olen todella innoissani, että Katja lähti mukaan tälle kasvupolulle, Hytönen kiteyttää.