Toimistot

Vaasalaislähtöinen toimisto laajeni Helsinkiin, muutti nimensä ja kasvatti liiketoimintaansa

C2 Advertising -nimellä tunnettu toimisto laajentui onnistuneesti Helsinkiin.
Kuva:
Kind Company
Vaasalaislähtöinen toimisto laajeni Helsinkiin, muutti nimensä ja kasvatti liiketoimintaansa

Vaasalaislähtöinen toimisto C2 Advertising on muuttanut nimensä. Nykyään yritys tunnetaan nimellä Kind Company.

– Olemme työstäneet viime vuonna strategiaamme ja sukeltaneet syvemmälle olemukseemme kuin koskaan aikaisemmin. Strategiatyön myötä kirkastuivat meitä profiloivat arvot, joista luottamus ja hyvän kautta tekeminen nousivat kaikkein tärkeimmiksi. Nimen vaihto oli luonteva seuraus sille, kun teini-ikään päässeessä yrityksessämme pohdittiin omaa identiteettiä. Yrityksemme on kasvanut ja kehittynyt monen mutkan kautta, ja kun omat vahvuudet ja ydin olivat kirkastuneet, vanha nimi ei enää tuntunut omalta, avaa yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tuukka Turunen tiedotteessa.

– Nimemme on statement ja koemme, että se myös velvoittaa isosti. Hyväntahtoisuus ei ole tällä alalla se ehkä kaikkein tyypillisin kulma. Kaiken lähtökohta on luottamuksen ilmapiiri niin asiakassuhteissa kuin yrityskulttuurissamme. Se on ainoa tapa luoda parempaa ja rakentaa uutta, kertoo toimitusjohtaja Milla Monola.

Kind laajeni viime vuonna Vaasasta Helsinkiin. Koronapandemia ei haitannut liiketoimintaa isosti, sillä yritys onnistui tekemään viime vuonna 20 prosentin kasvun. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 1,2 miljoonaa euroa.

Kindin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Atria, Rinta-Joupin Autoliike, kauppakeskus REDI ja Lassila & Tikanoja.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa