Toimistot

Tuotantoyhtiö Directors Guild sai pronssileijonan Cannesissa

Pysti tuli Porschen kampanjalle sarjassa Film Craft.
Kuva:
Directors Guild
Tuotantoyhtiö Directors Guild sai pronssileijonan Cannesissa

Suomeen on tullut tämän vuoden ensimmäinen Cannes Lions -palkinto, sillä tuotantoyhtiö Directors Guild sai tiistaina pronssileijonan.

Pysti tuli kategoriassa Film Craft Porschelle tehdyllä Drive2Extremes-työllä, jossa DG vastasi Suomen kuvauksista. Toisena kuvauspaikkana oli Abu Dhabi. Mainoksessa oli ideana kuvata Porschen sähköautoa ääriolosuhteissa – Levin kylmyydessä ja Abu Dhabin kuumuudessa – ja osoittaa auton iskukyky erilaisissa paikoissa.

Aiemmin Drive2Extremes on voittanut The One Show -kilpailussa hopeisen pystin ja useamman palkinnon Cannes Lions -organisaation järjestämässä Dubai Lynx Awardsissa, jossa palkitaan MENA-alueen parhaita töitä.

Lue myös: Tuotantoyhtiö Directors Guildin tekemä työ pääsi Cannes Lions -finaaliin

Film Craft -kategorian Grand Prix’n vei saksalainen Penny työllään The Wish, josta vastasi Serviceplan.

Tiistaina saatiin Grand Prix myös Pohjoismaihin, sillä ruotsalaisen Swedish Food Federationin työ Eat a Swede voitti Entertainment-kategorian. Kampanjasta vastasivat McCann Stockholm sekä MRM Bucharest.

Muut päivän Grand Prix -voittajat olivat Mars ja AMV BBDO London (Industry Craft -kategoria), Polycam X Unesco ja Virtue Worldwide New York (Digital Craft), Penguins Books ja FCB Lisbon (Design), Nike ja R/GA London (Enterainment Lions for Sport), ja Residente ja Doomsday Entertainment Los Angeles (Entertainment Lions for Music).

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa