Brändit

Toygroup Oy ja Angry Birds vievät uutta leikkipaikkakonseptiaan ympäri Eurooppaa

Uudet Angry Birds -teemaiset sisäleikkipaikat on suunniteltu avattaviksi julkisiin tiloihin.
Kuva:
Toygroup Oy
Toygroup Oy ja Angry Birds vievät uutta leikkipaikkakonseptiaan ympäri Eurooppaa

Mobiilipelibrändistään Angry Birdsista tunnettu peliyhtiö Rovio ja kaarinalainen leikkipaikkaratkaisuja myyvä Toygroup Oy uudistavat vuonna 2018 alkanutta yhteistyötään. Yritykset ovat suunnitelleet Angry Birds -universumiin perustuvan uuden leikkipaikkakonseptin, joka esitellään syyskuussa Itävallassa järjestettävässä IAAPA Expossa.

Uusi sisäleikkipaikkakonsepti on suunniteltu toteutettavaksi julkisissa tiloissa. Konsepti palvelee erityisesti ravintola-, hotelli-, ja matkailualaa. Leikkipaikoissa yhdistetään Angry Birds -maailmasta tuttuja teemoja ja interaktiivisia kokemuksia.

Angry Birds on ollut Rovion tunnetuin brändi vuodesta 2009, jolloin yhtiö julkaisi ensimmäisen Angry Birds -mobiilipelin. Sittemmin brändi on laajentunut lisensioinnin kautta. Angry Birdsista on tehty esimerkiksi elokuvia ja tv-sarjoja sekä erilaisia kuluttajatuotteita.

Toygroupin ja Rovion tiedotteen mukaan Angry Birds -brändiä pitää pinnalla uusien yleisöjen löytäminen. Viime vuonna Rovio julkaisi kaksi uutta Angry Birds -peliä, Netflixissä julkaistiin ensimmäinen pitkä Angry Birds -animaatiosarja.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa