NTRNZ media
Toimistot

Tomi Suomela siirtyy NTRNZ median riveihin

17.2.2023 9:00
Satu Hurme
Suomelalla on pitkä kokemus tv-alan tuotannoista muun muassa MTV:llä ja Mediawan Finlandilla.

Sisällöntuotantoon keskittynyt tuotantoyhtiö ja markkinointitoimisto NTRNZ media on palkannut Tomi Suomelan kehittämään formaatteja, luovia kumppanuuksia ja kansainvälistymistä. Suomela aloittaa NTRNZ:lla Head of Formats & Creative Partnerships -roolissa.

Aiemmin Suomela on tuottanut viihdeohjelmia ja hänellä on kokemusta formaattihankinnasta sekä kumppanirahoitteisesta ohjelmatuotannosta. Yli 20 vuoden työuransa aikana Suomela on työskennellyt muun muassa MTV Oy:lla ja Mediawan Finlandilla.

– On valtavan innostavaa päästä työskentelemään NTRNZ:lla sekä jo tunnettujen ohjelmien että uusien hankkeiden kanssa. NTRNZ media on ennakkoluulottomasti lähtenyt ottamaan jalansijaa ohjelmillaan niin Suomessa kuin ulkomailla, ja tulokset puhuvat puolestaan. Yrityksen on tärkeää kasvattaa myyntisalkkua myös kansainvälisillä formaateilla. Siinä minun kontaktini ja ammattitaitoni ovat varmasti hyödyksi, Suomela sanoo tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Suomela uskoo, että kumppanirahoitteinen ohjelmatuotanto tuo paljon mahdollisuuksia NTRNZ:lle. 

– NTRNZ on myös markkinointitoimisto, jonka kumppaneiden käyttöön voimme tarjota kokemukseni näistä erikoisformaateista. Ne ovat asiakkaille isoja satsauksia, joissa on erityisen tärkeää osata yhdistää asiakkaan kuunteleminen ja toisaalta ammattimainen televisioviihteen tekeminen, Suomela kertoo.

Suomelan erityisenä vahvuutena nähdään hänen kansainvälinen osaamisensa ja kokemukensa.

– On hienoa saada toivottaa Tomi tervetulleeksi juuri tässä kohtaa yrityksemme tarinaa. Hänellä on valtavasti annettavaa NTRNZ:lle sekä myynnissä että kansainvälistymisessä, ja hän on täydellinen henkilö viemään meitä eteenpäin näillä osa-alueilla. Tomin kotimaiset ja kansainväliset kontaktiverkostot ovat ainutlaatuiset, sanoo NTRNZ median perustaja ja vastaava luova tuottaja Teemu Hostikka tiedotteessa.