Toimistot

ToinenPHD jysäytti ison uutisen: Tomi Wirtanen aloittaa toimiston toimitusjohtajana

Wirtanen on aiemmin työskennellyt McDonald'silla, Elisalla ja Keskolla.
Kuva:
ToinenPHD
ToinenPHD jysäytti ison uutisen: Tomi Wirtanen aloittaa toimiston toimitusjohtajana

Markkinointitoimisto ToinenPHD:n johdossa tapahtuu iso muutos, kun toimitusjohtaja Heidi Husso jättää tehtävänsä, ja hänen tilalleen astuu suomalaisen markkinoinnin huippunimi Tomi Wirtanen.

ToinenPHD tiedotti muutoksesta perjantaina.

Wirtanen on viimeksi toiminut brändijohtajana Keskolla, jossa hän aloitti vajaa vuosi sitten. Sitä ennen mies toimi Pauligilla tittelillä Director, Global Brands & Portfolio.

– Olen hyvin vaikuttunut siitä osaamisesta ja modernin markkinoinnin työkaluista, joilla ToinenPHD tehostaa nykyään asiakkaidensa markkinointia. Kilpailu on lähes kaikilla toimialoilla globaalia. On erittäin tärkeää, että suomalaiset yritykset saavat käyttöönsä välineitä ja osaamista lisätä kilpailukykyä markkinoinnin keinoin, Wirtanen sanoo tiedotteessa.

– Keskeisimpänä tavoitteenani on saada markkinointi tukemaan täysimääräisesti asiakasyritysten liiketoiminnan tavoitteita, hän jatkaa.

Husso jättää toimitusjohtajan paikan syksyn aikana ja hyppää yrittäjäksi joulukuussa.

– Toinen on muuttunut ja kehittynyt huomattavasti viimeisten viiden vuoden aikana, jonka olen mukana ollut. Tunnen ylpeyttä jättäessäni yrityksen osaaviin käsiin. ToinenPHD on lisäksi voimakkaalla kasvu-uralla kasvaen tänäkin vuonna lähes 10 prosenttia edellisestä tilikaudesta, Husso kommentoi.

ToinenPHD on osa Omnicom Media Groupia, joka on yksi maailman suurimmista mediatoimistokonserneista. Suomessa sen toimistoihin kuuluvat myös OMD Finland ja Heart & Science.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa