Toimistot

TBWA\Helsingin Martta Kallio ainoana suomalaisena One Show’n tuomaristoon

Kallio on ollut mukana monissa kansainvälisissä menestystöissä, kuten Helsingin Sanomien Ilmastofontissa.
Kuva:
TBWA\Helsinki
TBWA\Helsingin Martta Kallio ainoana suomalaisena One Show’n tuomaristoon

Arvostetun markkinointialan kilpailun One Show’n ensi vuoden tuomaristoon kutsuttiin yksi suomalainen, TBWA\Helsingin Senior Copywriter, vastuullisuuskentän moniosaaja Martta Kallio.

Kilpailun tuomaristo julkaistiin perjantaina One Show’n verkkosivulla

Kallio tuomaroi Sustainable Development Pencil -sarjassa. Koko kilpailun tuomaristossa on lähes 300 tuomaria 40 eri maasta.

– On suuri kunnia olla juuri tässä kategoriassa tuomarina. Markkinoinnin kädenjälki kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa voi olla merkittävä. TBWA:lla on totuttu luomaan brändikokemuksia, jotka ovat paitsi kulttuurillisesti ajan hermolla myös inspiroivat koko alan toimintaa ja vastuullisuutta haluttuun suuntaan. Uskon, että brändin maailmaa muuttava voima piilee sen kyvyssä koskettaa ihmisiä yksilötasolla. Joukkoliikettä syntyy, kun riittävän moni tuntee ja kokee jotain henkilökohtaisesti vavahduttavaa, Kallio sanoo TBWA:n tiedotteessa.

Kallio on arvopohjaiseen markkinointiviestintään keskittynyt pitkän linjan luova suunnittelija, joka on ollut mukana monissa kansainvälisissä huipputöissä. Niitä ovat muun muassa Helsingin Sanomille tehty Ilmastofontti ja CMI - Martti Ahtisaari Peace Foundationille tehty Avaimet rauhaan.

Kallion palkintokaapista löytyy pystejä esimerkiksi Eurobestistä, Effiestä ja One Show’sta.

Hän on ollut urallaan rakentamassa myös muun muassa Helsinki Priden, Iittalan, Telian ja Nokian Renkaiden markkinointia.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa