Toimistot

TBWA\Helsingin Maria Kuutsa sai tuomarointikutsun kahteen kansainväliseen kilpailuun

26.10.2022 12:35
Toni Rajamäki
TBWA\Helsingin Head of Social & Content Maria Kuutsa tuomaroi Eurobest Young Creatives ja TikTok Awards -kilpailuissa.

TBWA\Helsingin Head of Social & Content Maria Kuutsa on kutsuttu kahden kansainvälisen kilpailun tuomaristoon. TBWA kertoo, että hän tuomaroi ainoana suomalaisena Eurobest Young Creatives ja TikTok Awards -kilpailuissa.

Eurobestissä palkitaan parhaita alle 30 vuotta vanhoja markkinoinnin tekijöitä Euroopassa. TikTok Awards puolestaan on uusi kilpailu, jossa palkitaan TikTokiin panostaneita eurooppalaisia brändejä ja toimistoja.

Eurobestissä Kuutsa kuuluu kymmenhenkiseen tuomaristoon, joka arvioi nuorten muodostamien tiimien töitä. TikTok Awardsissa hän kuuluu pohjoismaiseen tuomaristoon, jossa on mukana yhteensä 13 henkilöä.

– Kaksi näin kovan tason tuomarointipaikkaa ovat suuri kunnia ja osoitus siitä, että Suomessa tehdään kansainvälisen tason luovaa työtä aallonharjalla olevissa kanavatulokkaissa. Meillä on kaikki mahdollisuudet ottaa etunojaa, olla kokeilunhaluisia ja rohkaista brändejä uusille alustoille. Nuorten osaajien luotsaaminen on aina ollut erityisen lähellä sydäntäni ja olen myös otettu siitä, että pääsen edustamaan Suomea ihka ensimmäiseen TikTok Awards -tuomaristoon, Kuutsa sanoo tiedotteessa.

Kuutsa on kymmenvuotisen uransa aikana toiminut sisältöstrategina muun muassa Oddlygoodille, Nissanille, Viking Linelle ja Boston Brewing Co:lle. Hän on vetänyt "Tebarin" sisällöntuotantotiimiä noin kaksi vuotta ja ollut vuoden TBWA\Helsingin osakkaana.