Ilmiöt

Tampereelle nousee Pohjoismaiden kolmanneksi suurin mainosnäyttö

Myös kaksi suurinta näyttöä sijaitsee Tampereella. Uusimman mainospinnan pinta-ala on 180 neliömetriä.
Kuva:
Outshine
Tampereelle nousee Pohjoismaiden kolmanneksi suurin mainosnäyttö

Tampere-taloon nousee helmi-maaliskuun vaihteessa Pohjoismaiden kolmanneksi suurin mainosnäyttö. 180 neliömetrin mainospinta tulee Tampere-talon pääsisäänkäynnin tuntumaan, ja se näkyy Kalevankadun suuntaan.

Näytön toimittaa helsinkiläinen digitaalisiin mainosnäyttöihin erikoistunut Outshine, joka vastaa myös näytön mainospaikkamyynnistä.

Tampereella on uuden näytön myötä Pohjoismaiden kolme suurinta mainospintaa, joita kaikkia myy yksinoikeudella Outshine. Kaksi suurinta näyttöä löytyvät upouudesta Nokia Arenasta.

– Maailmanluokan näyttöjen tulo Suomen markkinaan on hieno asia koko toimialalle ja olen innoissani siitä, että kotimainen Outshine valittiin vastaamaan myös tästä projektista, sanoo Outshinen toimitusjohtaja Jani Lepistö tiedotteessa.

– Suurikokoinen mainosnäyttö sopii Tampere-talolle tapahtumien ja elämysten talona erinomaisesti. Haluamme Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan kongressi- ja konserttitalon olevan myös ulkopinnoiltaan elävä ja monipuolinen, lisää Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

Outshine on jo aloittanut mainosmyynnin uudelle pinnalleen.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa