Kolumni

Tämä on ensimmäinen rehellinen loma-ajan poissaoloviestini työurallani – saa kopioida

20.6.2024 7:05
Heidi Taina
En aio lukea yhtäkään bisneskirjaa tai kuunnella alaan liittyvää podcastia lomani aikana. Toivottavasti et sinäkään, kirjoittaa Heidi Taina

”Hei ja kiitos viestistäsi. Olen alan tapaan kesälomalla koko heinäkuun, enkä näin ollen lue sähköposteja kiireellisissä asioissa.

Kiireettömissä asioissa saat minut kiinni Helsingin Uimastadionin pitkästä altaasta (rata 5), Mustikkamaan rantareitiltä tai sään salliessa Kallion kesäterasseilta.

Kiireettömiksi asioiksi luetaan kaikki paitsi työasiat.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Loman aikana en aio lukea yhtäkään bisneskirjaa tai kuunnella alaan liittyvää podcastia. En edes avaa ChatGPT:tä, enkä varsinkaan kirjoituta sillä Linkkari-päivitystä siitä, mitä jäätelönsyönti on opettanut minulle markkinoinnista. Toivottavasti et sinäkään.

Sen sijaan lupaan palata elokuussa yhteisten asioidemme äärelle henkisesti latautuneena ja aivot kunnolla levänneinä.

Tavataan silloin luovempina ja yhteistyökykyisempinä versioina itsestämme. Innostutaan yhdessä niistä ilmiöistä ja insighteista, joihin olemme törmänneet kesän tapahtumissa ja yllättävissä kohtaamisissa.

Niistä, joihin olemme päätyneet eläessämme silmät ja mieli avoinna.”

Titteliltään luova johtaja, sydämeltään copywriter. Heidi Taina kirjoittaa avoimesti luovasta suunnittelusta ja sen edellytyksistä. Hän uskoo, että ihminen on jatkossakin tietokonetta tärkeämpi tekijä luovuudessa. Kukoistaakseen luovuus kuitenkin kaipaa ennakkoluulotonta ruokkimista sekä joskus vain päämäärätöntä seinään tuijottelua.