Brändit

Suomalainen Eezy palkittiin Euroopan toiseksi parhaana franchisingketjuna

Suomeen tuli kilpailussa myös kaksi muuta palkintosijaa.
Kuva:
Unsplash
Suomalainen Eezy palkittiin Euroopan toiseksi parhaana franchisingketjuna

Suomalainen henkilöstöpalveluyritys Eezy on valittu Euroopan yhdeksi parhaimmaksi franchisingketjuksi European Franchising Awards -tapahtumassa Brysselissä. Eezy ylsi toiseksi Franchisor of the Year -sarjassa, jonka voitti espanjalainen ravintolaketju 100 Montaditos.

Eezy tunnettiin aiemmin VMP-konsernina. Muutos tapahtui vuonna 2019, jolloin kaikki konsernin yritykset siirtyivät Eezy-brändin alle.

Eezyn finaalipaikka kilpailussa varmistui jo kesällä.

– Valinta osoittaa yrittäjyyden merkitystä Eezyssä ja sitä, että ketju ja yrittäjät luottavat toisiinsa ja menestyvät yhdessä. Meillä on toimistot 42 paikkakunnalla ja siksi voimme palvella asiakkaitamme paikallisella asiantuntemuksella valtakunnallisesti. Tunnemme niin yritysasiakkaidemme kuin työntekijöidemme ja -hakijoidemme tarpeet läpikotaisin, Eezyn yrittäjäketjun vetäjä Jani Suominen kertoi heinäkuussa.

European Franchise Awards -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa. Mukana oli yrityksiä kymmenestä Euroopan maasta, joten kilpailun ulkopuolellekin jäi menestyneitä franchisingketjuja.

Eezyn ohella suomalaisista menestystä haalivat Kotipizza ja Kiinteistömaailma. Kotipizza oli kolmas Special Award for Resilience -sarjassa, jossa palkittiin erityisen hyvin koronapandemiasta selvinneitä ketjuja.

Kiinteistömaailma sai pronssia sarjassa Franchisee of the Year, jossa palkittiin parhaita franchisingyrityksiä. Palkinnon sai Kiinteistömaailmaan kuuluva Amuletti Asunnot Oy.

– Menestys kilpailussa, jossa ovat mukana koko mantereen parhaat ketjut, kertoo siitä, miten ammattitaitoista ja menestyvää suomalainen franchisingyrittäjyys on. Franchisingista on tullut tärkeä osa suomalaista yrityskenttää. Taloudellisen epävarmuuden aikoina sen merkitys korostuu entisestään, kommentoi Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäki tiedotteessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa