Tonto Helsinki
Toimistot

Rasmus Wilén Tonton tuotantojen suunnittelun, toteutuksen ja kehittämisen pariin

8.9.2023 8:03
Mikko Perttunen
”Minulla on mahdollista päästä hyödyntämään osaamistani mahdollisimman monipuolisesti.”

Rasmus Wilén siirtyy Tonto Helsingin tuotantojen suunnitteluun ja toteutukseen tittelillä Head of Motion.

Wilénillä on kokemusta kuvakerronnan suunnittelusta ja toteutuksesta useammassa kotimaisessa huipputoimistossa sekä elokuvatuotannossa. Viimeksi hän on työskennellyt SEK:lla, ja sitä ennen Ivalolla.

– Viimeiseen viiteentoista vuoteen mahtuu elokuvia, dokkareita ja mainoksia, Dop:n hommia, valokuvaamista ja leikkausta, mainostoimiston In House yksikössä työskentelyä ja kehittämistä, Motion Designiä ja värimäärittelyä. Tontolla minulla on mahdollista päästä hyödyntämään osaamistani mahdollisimman monipuolisesti erityyppisissä tuotannoissa ja päästä kehittämään osaamista edelleen, Wilén.sanoo tiedotteessa.

Markkinointiviestinnän tuotantojen luovan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi Wilén tulee osallistumaan tuotantopalveluiden kehittämiseen vastaamaan tulevaisuuden tuotantotarpeita.

– Toimistojen, mainostajien, viestijöiden, kanavien, välineiden ja kohderyhmien tarpeet muuttuvat vauhdilla. Haluamme, että meillä on kyky vastata yrityksenä nopeasti erilaisiin muutoksiin toimintaympäristössä ja siksi on olennaista, että Rasmus on mukana myös tarjottavien palveluiden suunnittelussa, toimitusjohtaja Juho Toivonen kommentoi.

Tonto Helsinki työllistää seitsemän vakituista henkilöä ja sillä on noin sadan freelancerin ja toiminimiyrittäjän verkosto. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 1,7 miljoonaa euroa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)