Digitaalisuus

Pitkään Reaktorilla työskennelleestä Ville Himbergistä Avidlyn operatiivinen johtaja ja johtoryhmän jäsen

Himbergillä on vahva tausta teknologian ja luovuuden parissa. Aiempiin työnantajiin kuuluvat muun muassa Reaktor, Bilot ja Satama Interactive.
Kuva:
Unsplash/Glenn Carstens-Peters
Pitkään Reaktorilla työskennelleestä Ville Himbergistä Avidlyn operatiivinen johtaja ja johtoryhmän jäsen

Ville Himberg on nimitetty markkinointiteknologiayhtiö Avidly Oyj:n operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi, yritys tiedottaa.

Himberg on toiminut aikaisemmin ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö Bilot Oyj:n toimitusjohtajana sekä 15 vuoden ajan eri tehtävissä strategia-, design- ja teknologiayhtiö Reaktorilla. Hän perusti Reaktorin Amsterdamin toimiston vuonna 2016 ja johti sitä vuoteen 2021 asti.

Ennen Amsterdamiin lähtöään Himberg toimi Reaktorilla erilaisissa asiantuntijarooleissa sekä johti muun muassa kuluttajapalveluiden ja B2C-asiakkuuksien liiketoimintaa. Hän aloitti lähes 20 vuotta kestäneen uransa koodaajana vakuutusyhtiö Pohjolassa sekä Satama Interactivella.

– Villen teknologiaa ja luovuutta yhdistävä tausta sopii erinomaisesti yhteen Avidlyn laajan palvelu- ja osaamisportfolion kanssa. Hänellä on erittäin vahvat näytöt kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta sekä ohjelmistokehittäjien ja luovien suunnittelijoiden johtamisesta, sanoo Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula tiedotteessa.

– Olen suurimman osan työhistoriaani operoinut teknologian ja designin yhtymäkohdassa, joten odotan innolla mahdollisuutta päästä mukaan Avidlyn kansainväliseen kasvutarinaan. Avidlyn kulttuuri ja Jessen johtama huipputiimi, joka on tehnyt hienon käänteen Avidlyn kannattavuudessa ja tunnettavuudessa, tuntui heti itselleni luontevalta työyhteisöltä, Himberg painottaa. 

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa