Brändit

OnePlus järjesti yllättävän kampanjan: lähettää halukkaille videoita koiranpennuista

Matkapuhelinbrändin kampanja keskittyy akkujen lataamiseen kiireisessä arjessa.
Kuva:
OnePlus
OnePlus järjesti yllättävän kampanjan: lähettää halukkaille videoita koiranpennuista

OnePlus lanseerasi juuri uuden puhelimen, OnePlus 10T 5G:n, jonka yksi vaikuttavimmista ominaisuuksista on akun latausnopeus. Akun saa nimittäin ladattua täyteen 19 minuutissa. 

Tämän ominaisuuden inspiroimana matkapuhelinbrändi kehitti kampanjan, jolla halutaan viestittää, että myös ihmisen täytyy ladata omia akkujaan kiireisessä arjessa. Lopputulemana oli yllättävä toteutus, sillä OnePlus tarjoaa kampanjassa nopean avun stressin lieventämiseen koiranpentuvideoilla.

Kuka tahansa saa brändiltä koiranpentuvideoita lähettämällä OnePlussalle WhatsApp-viestin. Paluupostina tulee kuvia OnePlussan omasta koirajengistä, joka koostuu neljästä labradorinpennusta.

Kampanjan taustalla on tutkimuksia, joiden mukaan koiranpennut sekä niiden kuvat ja videot lievittävät stressiä. Koiria käytetäänkin esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon aloilla terapiakoirina esimerkiksi kuntoutuskeskuksissa ja vanhainkodeissa. OnePlussan teettämän tutkimuksen mukaan 53 prosenttia ihmisistä sanoo, että ajanvietto koiran kanssa on loistava tapa lievittää stressiä ja ahdistuksen tunnetta. 41 prosenttia vastaajista sanoo, että koiran silittäminen saa heidät tuntemaan olonsa paremmaksi vaikeana aikana. Koirien silittelyn on todistettu lisäävän dopamiinia ja hyvän olon hormonia.

– Haluamme tarjota hieman piristystä arkeen, sillä akkujen lataaminen on tärkeää puhelimen lisäksi myös mielenterveydelle. Latausinnovaatio on aina ollut tuotekehityksemme ytimessä, sanoo OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampen.

Kampanja alkoi eilen ja päättyy tänään.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa