Toimistot

MTV:llä johtotehtävissä työskennellyt Erkka Rantanen mainostoimisto Briiffin asiakkuusjohtajaksi

Markkinointiviestintätoimisto Briiffi on nimittänyt Erkka Rantasen asiakkuusjohtajaksi. Yrityksen tytäryhtiö taas nimitti Saara Harjun viestintästrategiksi ja asiakkuuspäälliköksi.
Kuva:
Briiffi
MTV:llä johtotehtävissä työskennellyt Erkka Rantanen mainostoimisto Briiffin asiakkuusjohtajaksi

Turussa ja Helsingissä toimiva markkinointiviestintätoimisto Briiffi on nimittänyt Erkka Rantasen uudeksi asiakkuusjohtajakseen. Rantanen on työskennellyt aiemmin Marketing Clinicillä ja MTV:lla johtotehtävissä, joten hän tuo taloon kanava- ja kohderyhmäymmärrystä sekä osaamista datalähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä.

Samaan aikaan Briiffin tytäryhtiössä, yhteiskunnallisiin teemoihin erikoistuneessa viestintätoimisto Groundissa, on aloittanut viestintästrategina ja asiakkuuspäällikkönä Saara Harju. Toimittajataustainen Harju tuo toimistoon yhteiskunnallisen ymmärryksensä sekä kokemuksensa strategisesta markkinointiviestinnästä.

– Nimitykset vahvistavat mahdollisuuksiamme tarjota entistäkin kokonaisvaltaisempaa tukea asiakkaan liiketoimintaan: toisaalta vahvan markkina- ja liiketoimintaymmärryksen, toisaalta syvän yhteiskunnallisen näkökulman ja viestinnällisen osaamisen kautta, kertoo Briiffin toimitusjohtaja Jonne Saivosalmi tiedotteessa.

Nimitysten lisäksi myös yrityksen toimipaikkoihin on tullut muutoksia: Briiffin ja Groundin Helsingin yhteistoimisto muutti elokuussa uusiin tiloihin Postitalolle.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa