Digitaalisuus

Matias Koski metaversumiteknologiatoimittaja Immersalin johtoon

28.2.2023 13:49
Mikko Perttunen
Nokia-taustainen diplomi-insinööri tuo jatkuvuutta mutta samalla myös uusia ideoita.

Matias Koski on nimitetty Immersalin uudeksi toimitusjohtajaksi. Koski on toiminut tähän saakka Immersalissa maailmanlaajuisen myyntistrategian ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Ennen Immersalille tuloaan Koski työskenteli Nokialla ja Microsoftilla.

Toimitusjohtajan tehtävistä syrjään siirtyvä mutta neuvonantajana jatkava Anttoni Vesterinen on iloinen, että seuraaja löytyi talon sisältä. Hänen mukaansa viisi vuotta Immersalin ruorissa olivat melkoinen vuoristorata, kun yritys kehittyi teknologiakonseptista metaversumiteknologiatoimittajaksi.

"Olemme hyvässä asemassa, mitä tulee metaversumin ja lisätyn todellisuuden hyödyntämiseen."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Matias tuo pitkän aikavälin vakautta ja jatkuvuutta, mutta samalla myös uusia ideoita ja toimintatapoja valmistautuessamme yrityksemme seuraavaan kasvuvaiheeseen, Vesterinen toteaa Immersalin tiedotteessa.

Koskikin odottaa innolla sitä, mitä uusi tehtävä tuo tullessaan.

– Olemme hyvässä asemassa, mitä tulee metaversumin ja lisätyn todellisuuden hyödyntämiseen. Esimerkiksi 5G mahdollistaa erilaisia immersiivisiä sovelluksia, Koski kommentoi tiedotteessa.

Immersal on osa ruotsalaista Hexagon-konsernia, jolla on ympäri maailmaa noin 24 000 työntekijää. Vuonna 2015 perustettu Immersal pitää majaansa Helsingissä, mutta sillä on myyntitoimisto myös Kalifornian piilaaksossa.