Luovuus

Markkinointitoimisto Primaq räväytti ja lanseerasi oman biisin musiikkivideoineen – “ Lopputulos on jotakin sellaista, jota perinteisessä suomalaisessa markkinointimaailmassa on harvoin nähty”

Primaq Group Oy:n markkinointivastaava Paula Virrankoski sanoo, että toimisto haluaa tehdä asioita eri tavalla kuin muut. Tuorein temppu on siitä hyvä osoitus.
Kuva:
Primaq
Markkinointitoimisto Primaq räväytti ja lanseerasi oman biisin musiikkivideoineen – “ Lopputulos on jotakin sellaista, jota perinteisessä suomalaisessa markkinointimaailmassa on harvoin nähty”

Primaq markkinoi toimistoaan ainutlaatuisella tavalla: espoolainen markkinointitoimisto lanseerasi nimittäin maanantaina oman biisin, jonka nimi on Siellä missä tapahtuu.

Biisin tarkoituksena on viestiä toimiston edelläkävijyydestä, rohkeudesta ja riskinottokyvystä. Biisissä tuodaan esiin toimiston olemus ja arvot, jotka ovat rohkeus, yhteistyö ja kestävyys.

– Haluamme oppia uutta ja tehdä asioita eri tavalla. Haluamme luoda uutta ja uudistaa vanhaa. Oma biisi on monella tapaa riski, eikä meillä ole aavistustakaan mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta seisomme ylpeänä työmme takana, ja olihan tämän kaiken tekeminen todella hauskaa ja ikimuistoista. Ja jos me mietimme kestävyyttä tämän projektin näkökulmasta, lopputulema on ehkäpä se, että lopputulos kestää useammankin kuuntelun ja jää takuulla soimaan päähän, kertoo Primaq Group Oy:n markkinointivastaava ja osakas Paula Virrankoski tiedotteessa.

Katso Siellä missä tapahtuu -biisin  musiikkivideo tästä:

Biisin esittää artisti Teo Vincent. Sanoituksesta vastasi Primaqin sisällöntuottaja Nina Varpenius.

– Lopputulos on jotakin sellaista, jota perinteisessä suomalaisessa markkinointimaailmassa on harvoin, jos koskaan, nähty. Kuka tietää, mitä me keksimme seuraavaksi, sanoo Primaqin toimitusjohtaja Anu Wiio.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa