Buorre
Toimistot

Markkinointitoimisto Buorre palkkasi toimitusjohtajakseen Anne Laitisen

16.11.2022 8:40
Toni Rajamäki
Muutoksen myötä toimisto haluaa auttaa asiakkaitaan entistä vahvemmin kansainvälisillä vesillä.

Markkinointitoimisto Buorre on palkannut uudeksi toimitusjohtajakseen Anne Laitisen, yritys tiedottaa. Aiemmin toimitusjohtajan pestiä hoiti Sami Relander, joka jätti tehtävänsä jo keväällä.

Laitinen on aiemmin työskennellyt kansainvälistymiskonsulttina muun muassa Finprossa ja Isku Interiorin viennissä. Buorren aikomuksena onkin kasvaa kansainvälisillä markkinoilla. Toimisto sanoo, että sen tavoitteena on olla tulevaisuudessa Suomen kansainvälistävin markkinointitoimisto.

– Tavoitteenani Buorrella on valjastaa markkinoinnin toimenpiteet palvelemaan asiakkaiden kansainvälistymistä. Haluan, että Buorre voi tarjota suomalaisille yrityksille avaimet maailman markkinoilla menestymiseen, kertoo Laitinen tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Laitisesta tuli samalla Buorren osakas.

– Mahtavaa saada rinnalle uusi yhtiökumppani, jonka kanssa pääsemme rakentamaan menestystarinoita asiakkaillemme, toteaa Buorren perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Paulus Perkkiö.

Viime vuonna Buorren liikevaihto oli 1,8 miljoonaa euroa. Toimisto on tehnyt yhteistyötä muun muassa ABB:n, Vuokkosten ja Husin kanssa.