Näkökulma

Markkinointialan uusi media on nyt livenä. Tervetuloa!

MarkkinointiUutiset on aloittanut tänään julkaisutoimintansa ja minä pestini median päätoimittajana. Olet lämpimästi tervetullut! Meillä voit olla kuin kotonasi. Avaamme ovemme ihan jokaiselle, niin markkinoinnin ammattilaisille kuin kaikille muillekin.
Kuva:
Amanda Aho
Markkinointialan uusi media on nyt livenä. Tervetuloa!

Olen innoissani siitä, että julkaisutoiminta on nyt virallisesti alkanut. Me kerromme, mitä markkinointikentällä tapahtuu, kuka tekee ja missä mennään. Mutta me emme pelkästään raportoi, mitä tapahtuu, vaan haluamme myös nostaa esiin tärkeitä puheenaiheita.

Katsomme toimituksessa markkinointia laajasta perspektiivistä. Emme kirjoita pelkästään mainonnasta, sillä meille markkinointi on enemmän. Kirjoitamme myös muun muassa mediasta, brändeistä, toimistoista, yrityksistä, luovuudesta, työelämästä ja digitaalisuudesta. Ja yhteiskunnasta, maailmasta ja elämästä, koska sitähän markkinointi lopulta on: kaiken läpileikkaavaa sekä dialogia itsemme, muiden ja maailman välillä.

Julkaisemme MarkkinointiUutisissa päivittäin lyhyitä uutisia ja useamman kerran viikossa pidempiä, taustoittavia artikkeleita. Kirjoitamme mielenkiintoisista ilmiöistä koko Suomesta ja ulkomailta. Kiinnostavaa luettavaa syntyy myös kolumnistiemme näppäimistöstä joka viikko.

Vastuullinen toiminta on meille tärkeää. Olemme toimituksessa sitoutuneet Julkisen sanan neuvoston periaatteisiin ja Journalistin ohjeisiin. Se tarkoittaa sitä, että teemme MarkkinointiUutisissa journalismia aina hyviä journalistisia tapoja kunnioittaen. JSN:n jäsenyyttä voi hakea vasta julkaisutoiminnan alettua, joten emme ole vielä jäseniä, mutta haemme jäsenyyttä pikimmiten.

Toiveeni on, että MarkkinointiUutiset kehittyy mediaksi, joka vastaa markkinointialan tarpeisiin ja puhuttelee sinua – ja onnistuu joskus vähän ravistelemaankin. Sinä voit auttaa vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn. Tehdään yhdessä MarkkinointiUutisista media, jolle on aito tarve.

 

Iina Kansonen
MarkkinointiUutisten päätoimittaja

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa