Toimistot

Markkinoinnin konsultointiyritys Avaus palkkasi Mika Toikan varatoimitus- ja maajohtajaksi

Toikka siirtyy Avaukselle VTT:n kaupallisten toimintojen johtajan paikalta.
Kuva:
Avaus/Patrik Lindeberg
Markkinoinnin konsultointiyritys Avaus palkkasi Mika Toikan varatoimitus- ja maajohtajaksi

Pohjoismaiden johtava dataohjautuvan markkinoinnin ja myynnin konsultointiyritys Avaus on nimittänyt Mika Toikan varatoimitusjohtajaksi ja Suomen maajohtajaksi. Toikan avulla Avaus aikoo nopeuttaa yrityksen matkaa kohti alan johtavaa asemaa Euroopassa.

Lue myös: Data- ja analytiikkaratkaisuja tarjoava Avaus sai uuden pääomistajan

Toikka siirtyy Avaukseen syväteknologia- ja innovaatioyritys VTT:stä, jossa hän toimi kaupallisten toimintojen johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä.

– Suomalaisyrityksillä on hallussaan paljon arvokasta dataa, mutta ne eivät pysty täysimääräisesti hyödyntämään sitä liiketoiminnan tulosten parantamiseen tai valjastamaan dataa paremman asiakaskokemuksen sekä tehokkaampien kaupallisten prosessien aikaansaamiseksi. Olen vakuuttunut Avauksen kyvystä auttaa asiakkaita nopeuttamaan kasvua. Avauksen kulttuurissa yhdistyvät teknologian syvä osaaminen ja asiakaslähtöisyys ainutlaatuisella ja kiehtovalla tavalla, Mika Toikka (kuvassa oikealla) sanoo tiedotteessa.

Avaus käytti pandemia-ajan hyödykseen ja pysähtyi miettimään toimintaansa.

– Kehitimme metodologiaamme ja määrittelimme standardoituja teknisiä komponentteja muutaman vuoden ajan. Olemme nyt valmiita uuteen kasvun kauteen. Tämä on mahtava tilaisuus vahvistaa organisaatiota Mikan kaltaisella ammattilaisella. Uskomme että uniikki positiomme auttaa meitä saavuttamaan alamme johtajuuden Euroopassa, Avauksen toimitusjohtaja Emma Storbacka (kuvassa vasemmalla) sanoo.

– Avauksen rohkea visio, asiantuntijuus monella eri alueella, pitkälle kehitetty metodologia ja vaikuttavat asiakasreferenssit saivat minut todella innostumaan. Haluan olla auttamassa asiakkaita onnistumaan ja rakentamassa Avauksesta eurooppalaista menestystarinaa, Mika Toikka sanoo.

Lue myös: MarkkinointiUutiset listasi helmikuun nimitykset

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa