Ilmiöt

Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki valittiin Global Marketer of the Year -tuomaristoon

Lemminki pääsi mukaan kovaan ryhmään, jota johtaa yksi markkinoinnin maailman tunnetuimmista nimistä, Raja Rajamannar.
Kuva:
Marketing Finland
Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki valittiin Global Marketer of the Year -tuomaristoon

Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki on tänä vuonna valitsemassa maailman parasta markkinoijaa Global Marketer of the Year 2022 -kilpailussa. 

Lemminki pääsi mukaan 13-henkiseen tuomaristoon, joka koostuu kovan luokan tekijöistä. Tuomaristoa johtaa Mastercardin markkinointijohtaja Raja Rajamannar, joka on  yksi markkinoinnin maailman tunnetuimmista nimistä. Rajamannar on voittanut palkinnon kerran aiemmin.

Global Marketer of the Year on WFA:n järjestämä kilpailu, jota on pidetty vuodesta 2017 lähtien. Kilpailussa palkitaan markkinoija, joka on tehnyt viimeisen 12 kuukauden aikana suurimman vaikutuksen omaan yhtiöönsä ja markkinoinnin alaan.

Viime vuonna palkinnon voitti Unileverin Conny Braams, joka on ollut jo pitkään markkinoijien eliittiä maailmassa. Braamsin ja Rajamannarin ohella palkinnon ovat voittaneet Marc S. Pritchard, Keith Weed ja Lubomira Rochet.

Lemminki ja muu tuomaristo ottaa tällä hetkellä vastaan ehdotuksia tämän vuoden kilpailuun. Voittaja julkaistaan 16. tammikuuta.

Koko tuomariston näet täältä.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa