Toimistot

Maria Antila Trustin operatiiviseksi johtajaksi

Antila siirtyy tehtävään asiakkuusjohtajan ja strategin paikalta.
Kuva:
Trust
Maria Antila Trustin operatiiviseksi johtajaksi

Luova arvotoimisto Trust on nimittänyt uudeksi operatiiviseksi johtajakseen Maria Antilan. Antila on toiminut yrityksessä useissa tehtävissä aiemmin.

– Trustin vahvuus on sitoutunut ja kokenut työyhteisö, joka haluaa työllään tuottaa asiakkailleen todellista arvoa, Antila sanoo tiedotteessa.

Trustin henkilöstöä kohtasi viime kesänä järkytys, kun yrityksen toimitusjohtaja Krista Ahokas menehtyi yllättäen. Trustin hallituksen puheenjohtaja Samuli Korhonen kertoo tiedotteessa, että syksy on ollut haastavaa aikaa toimistolle.

– Haluan kiittää lämpimästi koko henkilöstöämme urheudesta ja sitkeydestä, joita he ovat asiakkaidemme eteen osoittaneet tänä vaativana ja ymmärrettävästi raskaana aikana. Marian johdolla jatkamme hyvän strategiamme toteuttamista ja kehittämistä, Korhonen sanoo.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta yrityksen liikevaihto ja kannattavuus ovat pysyneet hyvinä. Yritys tavoittelee toiminnalleen kasvua ensi vuoden aikana. Trustin hallitus harkitsi syksyllä tarkasti, kuinka yrityksen johtaminen organisoidaan jatkossa. Korhosen mukaan kuitenkin Antilan valinta johtoon oli selkeä. 

Antila siirtyy uuteen tehtäväänsä luottavaisin mielin.

– Se, mitä Trust on tänä päivänä, on yhteisen työn tulosta. Haluan jatkaa työtä Kristan viitoittamalla tiellä kaiken sen hyvän vaalimiseksi ja kasvattamiseksi, mitä hänen ohjauksessaan olemme saaneet aikaan, Antila kertoo.

Trust toimii Tampereella ja Seinäjoella. Toimiston asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Boltsi, Teerenpeli ja Osuuskunta Maitomaa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa