Toimistot

Mainos- ja designtoimisto 358:lle uusi toimitusjohtaja Kuudennelta

5.5.2023 11:04
Mikko Perttunen
Hanna Masalinilla on työntekijänä kokemusta muun muassa suurista suomalaisista pörssiyhtiöistä.

Hanna Masalin aloitti helsinkiläisen mainos- ja designtoimisto 358:n toimitusjohtajana toukokuun alussa. Hän on aiemmin toiminut muun muassa design-toimisto Kuudennen kaupallisena johtajana sekä markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johtotehtävissä Keskolla, Finnairilla ja Fiskarsilla.

– Asiakkaan maailma on kompleksi. Toimistolta vaaditaan kykyä kuunnella, luovuutta ja ymmärrystä brändin ja asiakaskokemuksen yhteydestä. Olen asiakkaan puolella nähnyt mitä nykyaikaiselta toimistolta vaaditaan ja 358:ssa on paljon sitä, mitä itse asiakkaana arvostin, Masalin kertoo tiedotteessa.

Monikanavaisessa maailmassa luovuuden arvo kasvaa entisestään.

358:n perustajaosakas Verneri Leimu uskoo, että monikanavaisessa maailmassa luovuuden arvo kasvaa entisestään, ja esimerkiksi tekoäly on tullut jäädäkseen.

– Iso kysymys on se, kuinka luovuus, intuitio ja ihmisymmärrys – jossa me ihmiset edelleen olemme ylivertaisia – valjastetaan luomaan arvoa asiakkaille, Leimu pohtii.

Toimisto tulee Masalinin johdolla hakemaan vahvaa kasvua. Toimitusjohtajana viimeiset neljä vuotta toiminut Jani Leppänen keskittyy jatkossa täysipainoisesti asiakkuuksien ja brändiosaamisen kehittämiseen.

Kuvassa Milla Selkimäki (vas.), Verneri Leimu, Hanna Masalin, Jani Leppänen ja Emmi Mattila.

358 on 20 henkilön, 2,5 miljoonan liikevaihdon mainos- ja designtoimisto, jonka asiakkaita ovat muun muassa Arla, Nelonen Media, ISS ja ABB.