Toimistot

Liki 40-vuotias Taskut Communications löysi uuden toimitusjohtajan

6.6.2022 10:00
Toni Rajamäki
Anu Pitkänen siirtyy toimiston vetovastuuseen operatiivisen johtajan paikalta

Anu Pitkänen on aloittanut Suomen ainoan kiinteistö- ja rakennusalan viestintään ja markkinointiin erikoistuneen konsulttitoimisto Taskut Communcationsin toimitusjohtajana, yritys tiedottaa.

Taskut on markkinoinnin toimialalla melko tuntematon tekijä, mutta kyseessä on hyvin perinteikäs toimija, joka täyttää tänä vuonna 37 vuotta. 

Pitkänen seuraa tehtävässä Petteri Kakkolaa, joka jatkaa Taskujen avainasiakkuuksista vastaavana Senior Account Directorina. Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on vahvistaa toimiston asiantuntijuutta ja vahvistaa yrityksen asiakasymmärrystä.

– Asiakasymmärrys on jokaiselle yritykselle erittäin tärkeää, ja Anu Pitkäsen nimityksellä me vahvistamme tätä ulottuvuutta merkittävästi. Anu on juuri oikea ihminen toteuttamaan Taskujen strategiaa sekä kehittämään toimintaamme, sanoo Taskut Communications Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Leskinen tiedotteessa.

Pitkänen haluaa vahvistaa Taskujen asemaa rakennetun ympäristön viestinnän ja markkinoinnin johtavana asiantuntijakumppanina.  

– Taskut on uniikki toimija, toista samanlaista ei ole, ja se herätti kiinnostukseni. Syvällinen ymmärrys toimialasta, sidosryhmistä ja niiden välisestä vaikutuksesta on ratkaisevan tärkeää työmme vaikutuksen ja asiakkaidemme tavoitteiden toteutumisen kannalta. Haluan, että yhä useampi rakennetun ympäristön parissa työskentelevä tietää ja tuntee Taskut, Anu Pitkänen sanoo.

Aiemmin Pitkänen on työskennellyt brändin johtamisen ja markkinointiviestinnän tehtävissä rakennusalan suuryrityksissä, muun muassa rakennusliike SRV:ssä ja Skanskassa.