Toimistot

Kristoffer Keihäri Dentsun EMEA-tiimin

2.2.2024 14:18
Mikko Perttunen
”On mielenkiintoista päästä työskentelemään ja kehittymään isojen markkinoiden kanssa.”

Kristoffer Keihäri on nimitetty Dentsun globaalin yksikön EMEA-tiimiin tittelillä Senior Manager, Client Contract Compliance. Keihäri on työskennellyt pitkään Dentsulla Suomessa, viimeisimmäksi sopimuspäällikkönä.

Keihäri tulee työskentelemään puolet ajasta Vodafonen asiakkuuden parissa, joka sisältää 12 eri markkinaa Pohjoismaiden ulkopuolella, ja toisen puolen Dentsun asiakkuuksien compliance-tehtävissä EMEA-markkinoilla. Keihäri kertoo, että sopimus-compliance tarkoittaa lyhyesti sitä, miten yhtiö hoitaa sopimuksien ehtojen noudattamista palvelusuoritteissaan. Hänen mukaansa sopimus-compliance-työtehtävissä pääsee näkemään laajasti eri markkinoiden toimintatapoja. Hyvällä sopimus-compliancella varmistetaan yhteistyön sujuvuus asiakkaan kanssa.

– Odotan ennen kaikkea pidemmän aikavälin toteutettavia ja markkinoita edesauttavia laajoja kehitysprojekteja. On mielenkiintoista päästä työskentelemään ja kehittymään isojen markkinoiden kuten esimerkiksi Saksan tai klustereiden kanssa, joihin kuuluu useampi pieni- tai keskikokoinen markkina, Keihäri kommentoi.

Uuden tehtävän haasteet ovat Keihärin mukaan melko samankaltaisia, kuin missä tahansa muussa asiantuntijatyössä:

– Välillä voi toki huomata, että markkinoiden välillä voi olla erilaisia työskentelykulttuureja tai markkinan lainalaisuuksia, jotka pitää ottaa huomioon yhteistyössä ja projekteissa. Niihin tottuu ja oppii kyllä nopeasti, Keihäri sanoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)