Superson
Toimistot

Kristiina Heikkonen vahvisti Supersonin johtoryhmää

5.10.2022 13:30
Toni Rajamäki
Pitkään Drumilla työskennelleen Heikkosen tittelinä on Head of Client Services.

Markkinointitoimisto Superson on nimittänyt johtoryhmäänsä Kristiina Heikkosen (kuvassa oikealla ylhäällä), joka aloitti toimistossa Head of Client Services -tittelillä.

Heikkonen siirtyi Supersonille viestintätoimisto Drumista, jossa hän vietti viimeiset reilut 15 vuotta. Drumilla hän toimi Account Directorina ja johtoryhmän jäsenenä.

– Koen Supersonin spesialistimallin todella mielenkiintoiseksi, tulevaisuuden malliksi. Moni kovan luokan markkinoinnin ja viestinnän osaaja on siirtynyt freelanceriksi, ja tällä mallilla saamme parhaat ja jokaiselle asiakkaalle motivoituneimmat osaajat tiimiin. Samalla näen sen parhaana tapana kasvattaa asiakkaiden liiketoimintaa. Inspiroidun myös kansainvälisestä työtavasta ja tiimistä, Heikkonen kertoo tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Superson on kasvattanut henkilöstöään muillakin nimityksillä. Toimitusjohtaja Teppo Heikkinen sanoo taustalla olevan spesialistimallin kasvanut kysyntä.

– Me olemme nähneet Supersonin spesialistimallin kysynnän kasvaneen niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Koemme tärkeäksi vahvistaa rivejämme sekä valmiuttamme palvella kansainvälisiä asiakkaita. Koska meillä on toimistot niin Suomessa kuin Singaporessa, olemme halunneet lisätä toimistojen välistä vuorovaikutusta. Yhteistyöstä hyötyvät sekä spesialistimme että asiakkaamme, Heikkinen painottaa.