Kouvolan Lakritsi
Brändit

Kouvolan Lakritsi palkittiin toisena vuotena peräkkäin maailman parhaana lakritsin valmistajana

12.1.2022 9:45
Toni Rajamäki
Ikoninen suomalaisbrändi sai jälleen arvostusta kansainvälisessä kisassa.

Jo vuonna 1906 perustettu Kouvolan Lakritsi on valittu maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi brittilehti LUXLifen toimesta. Suomalaisbrändi voitti saman tittelin lehden järjestämässä Food and Drink Awards -kilpailussa myös viime vuonna.

Tunnustus voi auttaa Kouvolan Lakritsia etenkin kansainvälisessä kasvussa. Tällä hetkellä yhtiö vie tuotteitaan Italiaan, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Belgiaan, Saksaan, Kanadaan, Japaniin, Yhdysvaltoihin ja Isoon-Britanniaan.

Valinnasta yllättynyt Kouvolan Lakritsin toimitusjohtaja Timo Nisula toivoo, että palkinto avaa lisää ovia etenkin Britteinsaarilla.

– Olin yllättynyt, että LUXLife valitsi Kouvolan Lakritsin ruoka- ja juomasarjassa maailman parhaiden tuotteiden joukkoon. Tämä oli kunnianosoitus tuotteidemme laadulle ja yrityksemme pitkälle historialle. Toivon, että palkinto edistää menestystä myös brittimarkkinoilla, Nisula kommentoi tiedotteessa.

Voittajat valitsi puolueeton sisäinen paneeli, joka koostui kansainvälisen liike-elämän, talouden, politiikan, median ja opetuksen aloilta.

– Lopullinen arvio pohjautuu useisiin kriteereihin, muun muassa liiketoiminnan pitkäikäisyyteen, liiketoiminnan kasvuun sekä mahdollisesti merkittäviin innovaatioihin ja saatuun palautteeseen, tarkentaa Nisula.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)