Kuudes
Toimistot

Kokenut Hanna Masalin siirtyi Keskolta Kuudenteen

26.4.2022 12:50
Toni Rajamäki
Masalinilla on liki 20 vuoden kansainvälinen kokemus asiakaskokemuksen, brändien, liiketoiminnan ja markkinoinnin strategisesta kehityksestä.

Kuudes on palkannut riveihinsä Hanna Masalinin. Hän aloitti suunnittelutoimistossa strategiajohtajana maaliskuussa.

Kuudes kertoi rekrytoinnista tiistaina.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Masalinilla on liki 20 vuoden kansainvälinen kokemus asiakaskokemuksen, brändien, liiketoiminnan ja markkinoinnin strategisesta kehityksestä. Keskolla hän johti yhtiön autotoimialan asiakaskokemuksen kehittämistä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Fiskarsilla ja Finnairilla brändin ja markkinoinnin kehityksen tehtävissä.

– Vahva näkemykseni asiakkaan maailmasta ja kokemukseni strategisesta kehitystyöstä antavat minulle loistavat lähtökohdat olla jatkossa Kuudennen asiakkaiden apuna luomassa menestyvää liiketoimintaa, Masalin kertoo tiedotteessa

– Palan halusta päästä soveltamaan kokemustani käytäntöön erilaisten ja erikokoisten asiakkaiden kanssa. Uskon, että ymmärrykseni hyvin suurtenkin yritysten maailmasta ja siitä, miten erilaiset prosessit ja yrityskulttuuri vaikuttavat laajojen kokonaisuuksien onnistumiseen antavat minulle erinomaiset lähtökohdat luoda uusia menestystarinoita Kuudennen asiakkaiden kanssa.

Kuudes oli Masalinille ennestään tuttu toimija, sillä hän on työskennellyt toimiston kanssa asiakkaan roolissa.

– Kuudennen tapa perustaa tekeminen vahvalle asiakasymmärrykselle ja hyödyntää muotoilun menetelmiä myös strategisiin projekteihin on tätä päivää. Työt eivät jää pölyttymään PowerPointiin, vaan ne tuodaan käytäntöön monikanavaisen, kokemuksellisen muotoilun keinoin. On mahtavaa olla osa tiimiä, jota yhdistää halu luoda oikeasti merkityksellisiä ja vaikuttavia konsepteja ja strategioita, hän hehkuttaa.