Toimistot

Kimmo Kolari on Granon uusi toimitusjohtaja

Kolari on viimeksi toiminut Granon varatoimitusjohtajana ja vt. toimitusjohtajana.
Kuva:
Grano
Kimmo Kolari on Granon uusi toimitusjohtaja

Kimmo Kolari on nimetty markkinoinnin ja viestinnän palveluyritys Granon uudeksi toimitusjohtajaksi. Grano tiedotti asiasta perjantaina.

Viimeksi Kolari on toiminut Granon varatoimitusjohtajana ja vt. toimitusjohtajana. Hän ehti työskennellä vt. toimitusjohtajana kaksi ja puoli kuukautta Pekka Mettälän jätettyä yhtiön marraskuun alussa.

Kolarilla on monipuolinen kansainvälinen ja kotimainen osaaminen markkinoinnin ulkoistuspalveluiden kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä vahva painotoimialan tuntemus. Aiemmin Kolari on työskennellyt muun muassa johtotehtävissä Fuji Xeroxilla Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Nordic Morning -konsernissa.

– Granossa on paljon potentiaalia ja voimme tuottaa asiakkaillemme paljon lisäarvoa mahdollistamalla heille vaikuttavimman viestinnän tuottamisen ja toimimalla heille arjen auttajana. Aion toimitusjohtajana jatkaa tämän strategiamme viemistä eteenpäin, ja odotan innolla nykyisten hankkeidemme, kuten Vantaan laajennuksen, saamista maaliin. Uskon, että kansainvälisestä taustastani ja siitä, että olen kolmannen polven kirjapainoihminen, on paljon hyötyä, Kolari sanoo tiedotteessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa