Kuvaaja:
Reaktor
Toimistot

Katariina Harteela ja Minna Kaitala nimettiin Reaktor Creativen johtoon

13.5.2022 8:30
Toni Rajamäki
“Elämme aikaa, jolloin johtajia ei vain nimitetä, vaan johtajuus ansaitaan osaamisella ja kunnioituksella. Kaitala ja Harteela ovat monen reaktorilaisen luottohenkilöitä, jotka ovat nousseet johtajiksi”, sanoo Reaktorin toimitusjohtaja Sampo Pasanen.

Teknologiayhtiö Reaktorin luova toimisto Reaktor Creative on nimittänyt yksikkönsä johtoon Minna Kaitalan (kuvassa oikealla) ja Katariina Harteelan (vasemmalla). Kaitala vastaa jatkossa Reaktor Creativen liiketoiminnasta ja Harteela luovasta työstä.

Reaktor tiedotti nimityksistä perjantaina.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Kyseessä on kovan luokan kaksikko. Harteela on toiminut yksikön luovassa tiimissä, ja aiemmin hän työskenteli Hasan & Partnersilla luovana johtajana. Urallaan hän on voittanut monia mainosalan palkintoja, kuten pronssia ja hopeaa maailman arvostetuimmassa mainosalan kilpailussa, Cannes Lionsissa. Kaitala puolestaan on toiminut Reaktor Creativen operatiivisena johtajana. Aikaisemmin hän toimi Compensatessa vastaten muun muassa yrityksen markkinoinnista ja brändistä. Kaitalalla on taustallaan 15-vuotinen ura SEKillä, Hasanilla ja 358:ssa.

Nimityksillä ajetaan Reaktor Creativen tavoitetta uudistaa luovaa alaa.

– Mainosalalla henkilökulttien aika on ohi. Kaikkitietävien neuvonantajien sijaan asiakkaat etsivät nyt kumppaneikseen tiimipelaajia, joihin he voivat luottaa. Tässä on viime vuosina tapahtunut iso muutos, sanoo Kaitala tiedotteessa.

– Asiakas ei enää halua mainostoimiston kertovan, mitä pitää tehdä, vaan hän etsii luottopelureita, joilla on sekä taitoa että yhteistyökykyä. Nykyään asiakas ei esimerkiksi anna mainostoimistolle briefiä, vaan brief tehdään yhdessä, kertoo puolestaan Harteela.

Lue myös: ”Itsensä nolaaminen tekee hyvää”, sanoo huijarisyndroomasta kärsivä introvertti, Cannes-palkittu ja maailmalla uraa tehnyt Katariina Harteela

Reaktorin toimitusjohtaja Sampo Pasanen haluaa painottaa, että Harteela ja Kaitala ovat nimenomaan kasvaneet johtajiksi Reaktorilla.

– Elämme aikaa, jolloin johtajia ei vain nimitetä, vaan johtajuus ansaitaan osaamisella ja kunnioituksella. Kaitala ja Harteela ovat monen reaktorilaisen luottohenkilöitä, jotka ovat nousseet johtajiksi, Pasanen kiteyttää.