Toimistot

Kansainvälisen markkinointiviestinnän kisan tuomaristoon valittu Anu Niemonen nimitettiin Wunderman Thompsonin luovaan johtoon

Niemosen nimitys on osa kansainvälisen yrityksen Helsingin-toimiston uudelleenjärjestäytymistä.
Kuva:
Wunderman Thompson
Kansainvälisen markkinointiviestinnän kisan tuomaristoon valittu Anu Niemonen nimitettiin Wunderman Thompsonin luovaan johtoon

Anu Niemonen on nimitetty kansainvälisen markkinointiviestintäketju Wunderman Thompsonin luovaan johtoon. Niemosen hyppääminen Executive Creative Directoriksi on uusi vaihe yrityksen Helsingin-toimiston jo pidempään jatkuneessa uudelleenjärjestäytymisessä.

Niemonen on palkittu suunnittelija, joka on saanut toimia monissa kotimaisissa ja kansainvälisissä markkinointialan kisojen tuomaristoissa. Pitkään Hasan & Partnersilla työskennellyt Niemonen on ollut tuomaristossa muun muassa Cannes Lionsissa ja Clio Awardsissa. Tänä vuonna hän toimii markkinointiviestinnän arvostetuimpiin kilpailuihin kuuluvassa One Show’ssa Fusion Pencil -sarjan tuomaristossa. Uudessa sarjassa arvioidaan mainonnan kulttuurista monimuotoisuutta niin mainosten kuin niiden taustalla olevien tekijöiden suhteen.

– One Show on yksi alan kovimmista kilpailuista, joten on suuri kunnia istua tuomaristossa nyt toista kertaa. Wunderman Thompson Finland on takuulla yksi Suomen kansainvälisimmistä ja monimuotoisimmista toimistoista, jossa työskentelee eri ikäisiä ja eri taustoilta olevia suunnittelijoita, joten sydän sykkii vielä aiempaakin enemmän tälle kategorialle juuri nyt, Niemonen sanoo Wunderman Thompsonin tiedotteessa.

Niemonen aloitti yrityksen luovan työn kehittämisen jo helmikuussa.

– Tuntuu kauhean kliseiseltä puhua tunteesta, joka syntyy aamuisin kun toimiston oven tempaisee auki, mutta täällä on kova tekemisen meininki, yhteen hiileen puhaltamisen tuntu ja ihana muutoksen tuoksu ilmassa. Talossa on lahjakkaita ja itseään säästämättömiä suunnittelijoita, joiden kanssa on suunnaton ilo paiskia hommia, purskahdella nauruun ja tietenkin kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja markkinointiviestintää.

Aiemmin Mirum Agencynä tunnettu Wunderman Thompson Finlandissa on tehty isoja muutoksia viimeisen vuoden aikana. Syksyllä yrityksen toimitusjohtajaksi hypännyt Miika Lumme on tyytyväinen toimiston kehitykseen, ja hän sanoo, että Niemosen nimitys lisää entisestään Wunderman Thompsonin iskukykyä. Yrityksen suurimpiin asiakkaisiin kuuluu muun muassa Outokumpu ja Helsingin kaupunki.

– Tavoitteemme on aidosti toimia asiakkaidemme kasvun mahdollistavana kumppanina, ja siinä luovuudella on luonnollisesti suuri rooli. Olen äärimmäisen iloinen kun olemme saaneet taloon Anun kaltaisen luovan dynamon, joka ravisuttaa vanhaa ja rakentaa uutta, Lumme kertoo.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa