Toimistot

Kansainvälinen strategia- ja markkinointikonsulttiyritys Simon-Kucher & Partners avasi toimiston Helsinkiin

“Suomalaisyritysten liiketoiminta on hyvin kansainvälistä, mikä tekee markkinasta Simon-Kucherille erittäin kiinnostavan”.
Kuva:
Simon-Kucher & Partners
Kansainvälinen strategia- ja markkinointikonsulttiyritys Simon-Kucher & Partners avasi toimiston Helsinkiin

Kansainvälinen strategia- ja markkinointikonsulttiyritys Simon-Kucher & Partners on avannut ensimmäisen toimistonsa Suomeen. Helsingin-toimistonsa myötä yhtiöllä on nyt 42 toimistoa 27 eri maassa.

Simon-Kucher on globaalisti merkittävä konsulttiyritys, joka tunnetaan etenkin hinnoitteluun liittyvästä osaamisestaan. Tunnetun markkinoinnin professorin Philip Kotlerin mukaan yksikään yritys ei tiedä hinnoittelusta niin paljoa kuin Simon-Kucher.

Simon-Kucher on toiminut Suomessa jo aiemmin. Viime vuonna yritys toteutti Suomessa useita projekteja, jotka liittyivät kuluttajatuotteisiin, vähittäiskauppaan, teollisiin tuotteisiin, telekommunikaatioon, vapaa-ajan matkailuun ja turismiin sekä B2B-ohjelmistoihin.

– Suomalaisyritysten liiketoiminta on hyvin kansainvälistä, mikä tekee markkinasta Simon-Kucherille erittäin kiinnostavan, kertoo Simon-Kucherin Tukholman-toimiston Managing Partner, Suomen-toimintaa käynnistämässä ollut Andreas Jonason tiedotteessa.

– Suomessa palveluidemme kysyntä on ollut kasvussa parin viime vuoden ajan. Näemme täällä merkittävää markkinapotentiaalia, joten nyt oli sopiva hetki avata neljäs toimisto Pohjoismaihin ja perustaa uusi vahva paikallistiimi Suomeen, hän jatkaa.

Suomen-toimintaa johtaa Managing Partner Stefan Söderström (kuvassa).

– Helsingin-toimiston avaaminen on erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus paitsi Simon-Kucherille myös minulle henkilökohtaisesti. Odotan innolla yhteistyötä paikallisten asiakkaiden kanssa. Samalla on hienoa olla vahvistamassa yrityksemme jalansijaa ja brändiä Suomessa yhtenä johtavana liikkeenjohdon konsulttina, kertoo Söderström.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa