Mikko Rasila
Toimistot

Kaija Rossi Lucy Loves Storiesin toimitusjohtajaksi

1.3.2023 8:00
Mikko Perttunen
Muuttuva mediakenttä vaatii Rossin mukaan tuotantoyhtiöltä jatkuvaa uusiutumista.

Kaija Rossi siirtyy mainostoimisto Bob the Robotilta mainoselokuvayhtiö Lucy Love Storiesin toimitusjohtajaksi. Hänestä tulee samalla myös yhtiön osakas. Rossi aloittaa tehtävässä maaliskuun alussa.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan Rossi on toiminut digitaalisen markkinoinnin, brändistrategiakonsultoinnin, markkinointiviestinnän liiketoimintakehityksen sekä luovien suunnittelutiimien johtotehtävissä. Rossilla on tämän lisäksi myös akateemista taustaa, sillä hän on toiminut filosofian tutkijana ja yliopistolehtorina.

"Astun uuteen innoissani ja nöyränä, mutta kunnianhimoisena."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Astun uuteen innoissani ja nöyränä, mutta kunnianhimoisena. Tavoitteena on rakentaa Lucysta markkinan kiinnostavin ja halutuin tuotantoyhtiö, Rossi toteaa tiedotteessa.

Vuosien varrelta löytyy paljon projekteja, joissa Rossi on jo tehnyt yhteistyötä Lucyn kanssa. Päätös siirtyä uudelle toimialalle pohjaa Rossin mukaan yhteiseen arvomaailmaan.

Viime vuodet ovat olleet tuotantoyhtiöille haastavia, mutta Lucy Love Stories on niiden keskellä selviytynyt voitollisena.

– Muuttuva mediakenttä monipuolistaa tarinankerronnan mahdollisuuksia entisestään. Se vaatii tuotantoyhtiöltä paitsi jatkuvaa uusiutumista myös herkkää asiakaskorvaa sekä ymmärrystä asiakkaan strategisista tavoitteista, Rossi pohtii.

Lucyn luova johtaja Rane Tiukkanen on innoissaan Rossin siirtymisestä yrityksen leipiin:

– Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa entistä selkeämmän vision ja määrätietoisuutta, mutta myös luovaa rohkeutta, hän sanoo tiedotteessa.