Toimistot

Jussi Ylävaara on Diamonds Helsingin uusi toimitusjohtaja

5.9.2022 12:00
Toni Rajamäki
Ylävaara on aiemmin työskennellyt muun muassa WPP:n toimistoissa ja perustanut Dinglen.

Makers Of -konserniin kuuluva Diamonds Helsinki on nimennyt Jussi Ylävaaran uudeksi toimitusjohtajakseen. Hän aloitti pestissä elokuussa.

Ylävaara tunnetaan muun muassa Dinglen perustajajäsenenä. Hän on työskennellyt myös maineikkaan WPP-konsernin toimistoissa, Scholz & Friendsilla ja Wunderman Thompsonilla.

– Oma historiani haastajatoimiston kasvattajana ja muutaman kansainvälisten ketjutoimistojen johdossa vietetyn vuoden jälkeen veti vahvasti takaisin itsenäisen ja ketterän toimiston kyytiin, jossa keskitytään aidosti asiakkaiden haasteiden ratkomiseen, Ylävaara sanoo tiedotteessa.

– Diamondsilla on erinomainen osaaminen ja mielenkiintoinen asiakasportfolio. Tinkimättömyys luovuuden, monikanavaisen tarinankerronnan ja ensiluokkaisen toteutuksen suhteen luovat ohittamattoman tilaisuuden vauhdittaa jo hyvässä vaiheessa olevaa kasvua.

Diamonds on itsenäinen toimisto, mutta osa Makers Of -konsernia, johon kuuluvat myös bränditoimisto Kallan & Co., mediatoimisto NØRR3 ja liiketoimintakonsultointiin keskittyvä Bell Rock. Koronakeväänä 2020 perustetun Diamondsin viime vuoden liikevaihto oli 1,3 miljoonaa euroa. Toimiston asiakkaisiin kuuluvat muun muassa MTV, Suomalainen Kirjakauppa, Skanska CDF Finland, Museovirasto, SPR Kontti ja Laattapiste.

– Tiivis yhteistyö Makers Of -ryhmän toimistojen kanssa antaa loistavan mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista ymmärrystä luovan markkinoinnin, designin, strategian sekä kohderyhmien ja medioiden näkökulmista, Ylävaara kertoo.

Diamondsin toimitusjohjajana toiminut Jenni Karén jatkaa äitiysvapaansa jälkeen yhtiön johdossa. Karénin äitiysvapaan aikana vt. toimitusjohtajana toiminut Annika Knuuttila jatkaa asiakkuusjohtajana.

Kuvassa vasemmalta Micke Nordman, Nea Kivelä, Elias Merenko, Jarkko Kutilainen, Jussi Ylävaara, Jenni Karén, Toni Karén ja Jukka Mannila.