Brändit

Johanna Wretdal lähtee vetämään markkinointia yrityksessä, jolle Kimi Räikkönen on tuonut näkyvyyttä kymmenien miljoonien eurojen edestä

Wretdalilta löytyy paljon kokemusta aina startupeista kansainvälisesti listattuihin organisaatioihin.
Kuva:
Iloq
Johanna Wretdal lähtee vetämään markkinointia yrityksessä, jolle Kimi Räikkönen on tuonut näkyvyyttä kymmenien miljoonien eurojen edestä

Älykkäistä lukitus- ja kulunhallintajärjestelmistään tunnettu suomalaisyritys Iloq on saanut uuden markkinointijohtajan. Yritys tiedottaa, että pestiin astuu Johanna Wretdal.

Wretdalilta löytyy paljon kokemusta aina startupeista kansainvälisesti listattuihin organisaatioihin. Viimeksi hän on työskennellyt markkinointijohtajana tekoälylaboratorio Silo AI:ssa.

Iloq on kasvanut nopeasti maailmalla. Yrityksellä on innovatiivisen tuotteen lisäksi ainakin yksi todella vahva markkinointiase, brändilähettiläs Kimi Räikkönen, joka on lisännyt yhtiön tunnettuutta merkittävästi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Iloqin mukaan Räikkönen toi viime vuonna brändilähettiläänä yritykselle jopa 30 miljoonan euron arvosta näkyvyyttä.

Iloq on tällä hetkellä menossa Yhdysvaltain-markkinaan Räikkösen avustamana. Iloq muun muassa tukee Räikkösen kilpa-ajoprojektia yhdysvaltalaisessa Nascar-sarjassa.

– Työskentely Iloqin kanssa on ollut hedelmällistä, joten odotan innolla, että pääsen auttamaan brändin rakentamisessa myös Yhdysvaltain markkinoilla, Räikkönen kertoi heinäkuussa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa