Jenna Vaartimo aloitta Ivalon varatoimitusjohtajana. Kuva: Ivalo Creative
Toimistot

Jenna Vaartimo palaa Ivaloon varatoimitusjohtajaksi

3.4.2024 8:27
Mikko Perttunen
”Houkutus oli liian suuri.”

Jenna Vaartimo palaa Ivalo Creativeen Balmuirin liiketoiminta- ja brändijohtajan tehtävästä. Vaartimo toimi viime syksyyn asti neljän vuoden ajan Ivalon liiketoiminta- ja strategiajohtajana, mutta tulee nyt takaisin taloon varatoimitusjohtajan rooliin. Vaartimo liittyy samalla myös Ivalon johtoryhmään.

Pesti Balmuirilla ei siis jäänyt kuin muutaman kuukauden mittaiseksi.

– Lähdin marraskuun alussa ihmettelemään maailmaa pitkästä aikaa asiakkaan näkökulmasta. Sukellus oli antoisa, ja matkaan tarttui todella paljon uutta arvokasta tietotaitoa. Sydän jäi kuitenkin sykkimään nopeatempoiselle ja haastavalle konsultoinnille, sekä Ivalon kunniahimoiselle, mutta todella ihmislähtöiselle kulttuurille. Päätös palaamisesta ei tietenkään ollut helppo, mutta kun kuulin millaisten asiakaspotentiaalien kanssa painimme, oli houkutus liian suuri, Vaartimo kommentoi tiedotteessa.

Ivalon toimitusjohtaja Leena Komulainen kertoo tiedotteessa, että yritys on kasvanut hyvää ja suunniteltua vauhtia haastavasta tilanteesta huolimatta. Viime vuonna liikevaihto nousi 1,2 miljoonaa euroa ja ylitti viiden miljoonan euron rajan.

– Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa ulottuu tätä nykyä muihin Pohjoismaihin, Aasiaan sekä Baltiaan. Käsillä olevan kasvu ja kansainvälistyminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on urakka, johon kaivattiin lisää aivoja ja hartioita, Komulainen kommentoi.

Lue myös: Palkittu AD Fredrik Stürmer Ivalolle

Lue myös: Joonas Hokka Ivalon strategiajohtajaksi

Lue myös: Ivalo Creativelle kaksi uutta osakasta

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)