Toimistot

Janne Malinen ja Saara Niinistö mukaan Sabre-tuomaristoon

Juryn molemmat suomalaiset ovat niittäneet mainetta myös kansainvälisillä areenoilla.
Kuva:
Unsplash
Janne Malinen ja Saara Niinistö mukaan Sabre-tuomaristoon

SEKin Janne Malinen ja Drumin Saara Niinistö tuovat suomalaisväriä ensi vuoden Sabre Awards -kilpailun tuomaristoon. Sabre Awardsin jury pääsee arvioimaan maailman parhaita viestinnän töitä ensi vuoden puolella. Parhaat palkitaan keväällä.

Malinen ja Niinistö ovat kokeneita ja ansioituneita viestinnän tekijöitä, jotka ovat menestyneet Suomen lisäksi myös kansainvälisillä areenoilla.

Aiemmin tänä vuonna Malinen valittiin Vuoden viestintäkonsultiksi Finnish Comms Awardsissa, ja urallaan hän on ollut mukana monissa Sabre-finaaliin yltäneissä töissä.

Niinistö puolestaan on Sabre-voittaja tältä vuodelta.

– Viime keväänä minulla oli ilo olla paikan päällä Lontoossa ottamassa Sabre Awards -palkintoa vastaan. Perspektiivin vaihto tuomariston saappaisiin on sen vuoksi erityisen innostavaa. On kunniatehtävä päästä arvioimaan kärkitason viestintätöitä. Odotan näkeväni kisatöissä etenkin luovuutta, rohkeutta ja tuloksia. Tuskin maltan odottaa! Niinistö hehkuttaa Drumin verkkosivuilla.

Drum sai viime vuonna Sabreen peräti viisi "shorttia", ja toimiston Takedalle suunnittelema Miltä ADHD tuntuu? -viestintäkampanja voitti oman kategoriansa.

Lue myös: Viestintätoimisto Drum sai poikkeuksellista kansainvälistä tunnustusta – toimitusjohtaja Maija Tommila kertoo, mihin menestys perustuu

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa