Toimistot

Isoissa pesteissä viihtynyt Antti Kärävä on Lataamo Groupin uusi toimitusjohtaja

27.6.2022 11:40
Toni Rajamäki
Kärävä on aiemmin toiminut muun muassa Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtajana.

Antti Kärävä on aloittanut Lataamo Groupin uutena toimitusjohtajana, yhtiö tiedottaa.

Kärävä on kova kiinnitys markkinointitoimistolta. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Suomen suurimman markkinointikonsernin Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtajana ja maailmanlaajuisen Columbia Sportswear Companyn Euroopan markkinointi- ja viestintäjohtajana. Lisäksi Kärävä on ollut johtotehtävissä toimistopuolella, SEKissä ja TBWA:lla.

Livson Groupiin kuuluvan Lataamon perustajaosakas ja aiempi toimitusjohtaja Tim Livson keskittyy jatkossa taustakonsernin kasvu- ja kehittämishankkeisiin.

– Kirkastimme Lataamon strategian ja oivalsimme ydinosaamisemme olevan erittäin haluttua asiakkaidemme markkinoinnin ja liiketoiminnan uudistuvissa tarpeissa. Maailmassa, jossa puhetta ja lupauksia on liikaa ja konkreettisia tekoja usein liian vähän, on tarve Lataamon kaltaiselle hyvien tekojen toimistolle. Uskomme, että vaikuttavat kohtaamiset ja tuntuvat teot ovat hyväksi ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle, kertoo Kärävä tiedotteessa.

– Olemme erittäin innoissamme saadessamme Antin kaltaisen huippukokeneen ja näkemyksellisen johtajan mukaan Lataamon tarinaan. Antilla on rautainen markkinoinnin syväosaaminen Suomen parhaista markkinointitoimistoista ja asiakkuuksista, ja lisäksi kansainvälistä liiketoiminta- ja kaupallistamiskokemusta. Haimme Lataamoon markkinoiden parasta johtajuutta ja saimme sen, kommentoi Lataamon hallituksen puheenjohtaja Petteri Kilpinen.

Lataamon liikevaihto oli vuonna 2021 6,3 miljoonaa euroa, ja tänä vuonna lukema on nousemassa 10 miljoonaan, joka ylittää selkeästi yhtiön pandemiaa edeltäneen edellisen ennätystason. Lataamon asiakkaita ovat muun muassa Veho ja Mercedes-Benz, Sanoma, Valio, Paulig, Hartwall ja Red Bull.