Toimistot

Indieplace loi vaikuttajille mahdollisuuden lisätä yhteisöllisyyttä: avasi verkostolleen oman työtilan

Vaikuttajat toimivat useimmiten yksinyrittäjinä, jotka tekevät työnsä kotoa käsin.
Kuva:
Indieplace
Indieplace loi vaikuttajille mahdollisuuden lisätä yhteisöllisyyttä: avasi verkostolleen oman työtilan

Vaikuttajamarkkinoinnin toimisto Indieplace on avannut omalle vaikuttajaverkostolleen oman työtilan Helsinkiin lisätäkseen yhteisöllisyyttä vaikuttajien keskuudessa. Indieplacen mukaan vaikuttajat ovat toivoneet yhteistä työtilaa yhteisöllisyyden mutta myös ammatillisen kehityksen takia.

Työtila sijaitsee Indieplacen toimistolla, jossa vaikuttajat pääsevät työskentelemään sekä keskenään että Indieplacen vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisten kanssa.

– Vaikka vaikuttajat ovat luoneet kanaviensa ympärille sitoutuneita yhteisöjä, tehdään somejulkaisujen taustalle jäävää työtä pääosin yksin kotoa käsin. Vaikuttajilla harvoin on ympärillään tiimiä, jonka kanssa sparrailla sisältöä tai jolta saada palautetta, kertoo Indieplacen Head of Influencer Network & PR Pauliina Pajunen (kuvassa)tiedotteessa.

– Työtila tarjoaa kaikille osapuolille hyötyä. Vaikuttajat saavat työhönsä tukea, asiantuntijoiden mielipiteitä ja vinkkejä alan trendeistä, kun taas me toimistona pystymme osallistamaan vaikuttajia aiempaa vahvemmin yhteistöiden suunnitteluun, hän lisää.

Indieplace pitää tärkeänä myös sitä, että vaikuttajat saavat kodin ulkopuolisen tilan myötä mahdollisuuden jättää työnsä toimistolle ja keskittyä kotonaan vapaa-ajan viettoon.

– Haluamme pitää vaikuttajistamme mahdollisimman hyvää huolta ja auttaa heitä paitsi jaksamaan työssään myös kehittymään siinä, Pajunen kiteyttää.

Lue myös: Vaikuttajamarkkinointi vahvassa kasvussa Suomessa

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa