Hube Helsinki
Toimistot

Hube Helsingiltä kova kaappaus: Antti Einiöstä toimiston luova johtaja

5.9.2022 12:05
Toni Rajamäki
Einiö on voittanut lukuisia palkintoja pitkällä urallaan.

Markkinointitoimisto Hube Helsinki on palkannut Antti Einiön uudeksi luovaksi johtajakseen, yritys tiedottaa.

Einiö on toimistolta kova kaappaus, sillä hän on työskennellyt pitkällä urallaan monissa huipputoimistoissa ja voittanut lukuisia alan palkintoja. Hubessa hänen päävastuualueeseensa kuuluvat markkinointiviestinnän strategiat ja suunnitelmat sekä luovan työn kehittäminen Huben nykyisissä ja uusissa asiakkuuksissa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Einiö on viimeksi työskennellyt Domino Analyticalla, ja aiemmin hänet on nähty muun muassa Nord DDB:llä, Kingissä, Bob Helsingissä, Hasan & partnersilla ja PHS:ssä.

– Hube on ottanut tavoitteekseen suunnittelun laadun ja luovuuden nostamisen, ja sitä tehtävää minä tulen tekemään. Eihän luova johtaja tietenkään yksinään muutosta tee. Hubessa on innostunut ja kunnianhimoinen porukka sekä asiakkaita, kuten Metsä Group ja OP Ryhmä, joilla on rima korkealla. Uskon että yhdessä saamme paljon aikaiseksi, Einiö sanoo tiedotteessa.

– Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi aika vaihtaa populaarikulttuurista ponnistava mainonnanteko aikuisempiin hommiin. Kun aloitin keskustelut Huben kanssa, huomasin pian, että tämä pesti on kuin räätälöity minulle. Täällä pystyn hyödyntämään pitkää työ- ja elämänkokemustani vaikeidenkin asiasisältöjen pukemisessa helposti ymmärrettävään ja kiinnostavaan muotoon, hän lisää.