Hasan & Partners/Aleksi Koskinen
Toimistot

Hasan & Partners vahvistaa designpuoltaan entisestään – “Tulokset näkyvät varmasti asiakkaidemme brändeissä”

1.9.2021 10:50
Toni Rajamäki
Luova toimisto on nimittänyt Chris Boltonin designjohtajakseen.

Luova toimisto Hasan & Partners investoi entistä suuremmin designosaamiseensa, josta on tullut tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa. Hasan & Partners tiedottaa, että toimiston designtiimiin on lisätty uusi johtopaikka, johon astuu Chris Bolton (kuvassa oikealla).

Kanadalainen Bolton toimii Hasanilla designjohtajana Joseph Baynen (vasemmalla) rinnalla.

Hasan-ryhmän toimitusjohtaja Simo Kajaste uskoo, että designpuoleen panostaminen on liiketoiminnan näkökulmasta luonnollinen ratkaisu, sillä toimiston designtiimin näytöt ovat vahvat.

– Brändien ja brändikokemusten muotoilu on kasvanut olennaiseksi osaksi toimistomme ydinliiketoimintaa ja -osaamista. Olemme ylpeitä nykyisestä designtiimistämme sekä sen saavutuksista. Yhdistämällä vankan kokemuksemme brändien muotoilusta ja tarinankerronnasta asiakas- ja käyttökokemuksen suunnitteluun tuomme asiakkaidemme käyttöön juuri sen osaamisen, jota he tarvitsevat kovenevassa kilpailussa, Kajaste sanoo tiedotteessa.

– Uskomme, että panostaminen designtiimiin jatkaa itseään ruokkivaa positiivista kierrettä, ja tulokset näkyvät varmasti asiakkaidemme brändeissä ja sitä kautta liiketoiminnassa.

H&p Design -niminen designtiimi koostuu graafisen suunnittelun, brändi-identiteettien ja -strategioiden, palvelumuotoilun sekä UX ja UI -suunnittelun ammattilaisista.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)