Luovuus

Haluaisitko Jaajo Linnonmaan suunnittelemia vaatteita, joissa on kuvia maksalaatikosta? Saarioisen tuore kampanja tekee niiden saamisesta mahdollista

Vaatemallistoa valmistetaan rajoitettu erä, ja tuotteiden saajat arvotaan.
Kuva:
Saarioinen
Haluaisitko Jaajo Linnonmaan suunnittelemia vaatteita, joissa on kuvia maksalaatikosta? Saarioisen tuore kampanja tekee niiden saamisesta mahdollista

Miltä kuulostaa vaatemallisto, jonka on suunnitellut juontaja ja näyttelijä Jaajo Linnonmaa? Entä miltä kuulostaa vaatemallisto, jossa jokaisessa vaatekappaleessa on kuva maksalaatikosta?

Jos vastaus edellä mainittuihin kysymyksiin on “hyvältä”, siinä tapauksessa kannattaa tutustua Saarioisten tuoreimpaan markkinointikampanjaan. Elintarvikevalmistaja Saarioinen lanseerasi tiistaina kampanjan, jolla tuodaan esiin yhtiön valmistamaa maksalaatikkoa.

Mainoskasvoksi valikoitui Linnonmaa, koska hän on Saarioisen mukaan “Suomen tunnetuin maksalaatikkofani”. Linnonmaa suunnitteli kampanjaa varten vaatemalliston, johon kuuluvat maksalaatikkokuvilla koristetut college-oloasut, t-paidat ja pipot.

– Lähdimme miettimään, mikä voisi olla suurin kunnianosoitus, jonka Jaajo voisi lempiruoallensa tehdä ­– sellainen, jonka voisi myös jakaa kaikkien muidenkin maksalaatikon ystävien kanssa. Siitä syntyi ajatus vaatemallistosta. Ja kun löysimme toteuttavaksi tahoksi suomalaisen ja vastuullisen Pure Wasten, olivat reseptin ainekset niin sanotusti kasassa, kertoo Saarioisen markkinointipäällikkö Tiia Rita tiedotteessa.

Vaatteita tehdään rajoitettu erä, ja tuotteiden saajat arvotaan.

– Jos urheilijalle olympialaiset on se unelma, niin mulle mahdollisuus päästä suunnittelemaan maksalaatikkovaatemallisto on ollut unelma, josta en ole osannut unelmoida, Linnonmaa kiteyttää.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa