Kuvaaja:
GroupM
Toimistot

GroupM Finland sai Minna Mäkisestä uuden johtajan

27.6.2022 12:50
Toni Rajamäki
Christoffer Hultin tekee Mäkiselle tilaa ja siirtyy kansainvälisen konsultin tehtäviin.

Mediatoimistokonserni GroupM:n Suomen-yksikön johtaja vaihtuu. Christoffer Hultin (kuvassa vasemmalla) siirtyy GroupM:n sisällä Acceleration-liiketoimintayksikköön kansainväliseksi konsultiksi, ja hänen paikkansa GroupM Finlandin johtajana ottaa Minna Mäkinen.

Mäkinen on toiminut MediaComin operatiivisen johtajan paikalla, jossa hän pysyy myös jatkossa. MediaCom on yksi GroupM:n mediatoimistoista. Muita toimistoja ovat muun muassa Mindshare ja Wavemaker.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Olen todella tyytyväinen Minnan ottaessa GroupM Suomen vetovastuun. Hän on ollut keskeisessä roolissa yhtiön kehityksessä ja kasvussa. Samalla hänellä on vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta ja siitä, miten me voimme auttaa heitä kasvamaan. Olen ylpeä siitä, miten liiketoimintamme kehittäminen jatkuu Suomessa Minnan ja vahvan tiimin avulla nyt kun Christoffer Hultin siirtyy uuteen Nordic-positioon GroupM:n sisällä, sanoo GroupM Nordicin toimitusjohtaja Jonas Hemmingsen tiedotteessa.

Johtajamuutoksella keskitytään lisäämään asiakasymmärrystä Groupin toiminnoissa. Lisäksi organisaatio haluaa kehittää yhteistyötä toimistobrändien ja konsernin kesken.

– Niiden vuosien aikana, jona olen ollut ryhmän palveluksessa, olen nähnyt kasvun reilun 30 hengen yrityksestä noin 100 hengen konserniksi. Meillä on kasassa aivan huikea joukkue, joka tätä tarinaa joka päivä rakentaa, iloitsee Mäkinen.