Brändit

Euroopan kasvavimmaksi matkailuyritykseksi valittu Camptoo lanseerataan Suomeen

Matkailuajoneuvojen Airbnb-palvelu tavoittelee Suomeen ensimmäisenä vuotenaan paria sataa ajoneuvoa.
Kuva:
Camptoo
Euroopan kasvavimmaksi matkailuyritykseksi valittu Camptoo lanseerataan Suomeen

Matkailuyritys Camptoo lanseerataan Suomeen. Hollantilaisbrändi kertoi suunnitelmistaan viime viikolla.

Camptoo on niin sanotusti matkailuajoneuvojen Airbnb-palvelu, jossa matkailuajoneuvojen omistajat voivat vuokrata autojaan tai vaunujaan yksityishenkilöinä.

Camptoolla on Euroopassa tarjolla jo yli 3500 matkailuajoneuvoa. Suomessa tavoitellaan ensimmäisen toimintavuoden aikana parin sadan ajoneuvon verkostoa.

Arvostettu Financial Times -lehti listasi Camptoon viime vuonna Euroopan kasvavimmaksi matkailuyritykseksi. Yhtiön on perustanut Martijn Peeters, joka koki matkailuajoneuvojen vähäisen käytön ongelmana. Camptoon avulla matkailuajoneuvosta haaveilevat ihmiset voivat vuokrata auton tai vaunun haluamakseen ajaksi, ja samalla ajoneuvon vuokraaja pystyy ansaitsemaan lisätuloja.

Camptoo tulee Suomeen hyvään aikaan, sillä odotusten mukaan kotimaan matkailu on tänäkin vuonna huippusuosittua korovirustilanteesta johtuen.

– Matkailuautoilussa viehättää vapauden tunne. Se, että saa itse valita minne tie vie ja missä maisemassa aamulla herää. Moneen taipuvat matkailuajoneuvot ovat jo pitkään olleet lapsiperheiden ja eläkeläisten suosimia matkakoteja. Uskoisin, että vanlife-innostuksen myötä Camptoon välittämien ajoneuvojen rattiin tarttuvat nyt innokkaasti myös nuoret aikuiset, sanoo Camptoon Suomen maajohtaja Ellimaija Tanskanen.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa